ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το πιο αστείο στις «δημοσκοπήσεις» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ερωτώνται και οι νεοδημοκράτες αν «πρέπει να είναι υποψήφιος;»!
prodeals.gr

Δ.Ματσούκα για Γ.Μπουτάρη: «Υπήρξε μια όαση στην ιστορία της τοπικής αυτοδιοίκησης» – Τι άλλο θα ακούσουμε

Δ.Ματσούκα για Γ.Μπουτάρη: «Υπήρξε μια όαση στην ιστορία της τοπικής αυτοδιοίκησης» – Τι  άλλο θα ακούσουμε

Συνάντηση με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, είχε η Δήμητρα Ματσούκα, με την ηθοποιό να κάνει σχετική ανάρτηση στο instagram στην οποία, μάλιστα, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης.

Η Δήμητρα Ματσούκα κάνει λόγο για «έναν άνθρωπο με μια χαμηλών τόνων ζωντάνια, που τόλμησε να κάνει μια ποιοτική στροφή ώστε να ξαναγραφτεί η ιστορία της Θεσσαλονίκης».

Αναλυτικά η ανάρτησή της έχει ως εξής:

«Κάνω μια εξαίρεση, ποστάροντας μια φωτογραφία που δεν αφορά άμεσα ή έμμεσα τη δουλειά μου. Κι αυτο γιατί ο Γιάννης Μπουτάρης υπήρξε μια όαση στην συνήθως μελαγχολικοί ιστορία της τοπικής αυτοδιοίκησης αυτής της χώρας, κάποιος που μου δίνει χαρά όποτε συναντώ και συζητώ-ανεξαρτήτως θέματος. Ένας άνθρωπος με μια χαμηλών τόνων ζωντάνια, που τόλμησε να κάνει μια ποιοτική στροφή ώστε να ξαναγραφτεί η ιστορίας της Θεσσαλονίκης. Και κάποιος που αποδεικνύει ότι δεν μετριέται η ηλικία με αριθμούς, όταν υπάρχει δίψα και αγάπη για τη ζωή και την ουσία της».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/BriND5Pn1T9/?utm_source=ig_embed

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.