ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ειδικό ρόλο «κατευνασμού» των βουλευτών της ΝΔ αναλαμβάνει η Ντόρα...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Παξοί: Ανατράπηκε λέμβος – Σώοι οι πέντε αλλοδαποί επιβαίνοντες

Παξοί: Ανατράπηκε λέμβος – Σώοι οι πέντε αλλοδαποί επιβαίνοντες

Στη θάλασσα του Ιονίου βρέθηκαν πέντε αλλοδαποί, όταν η ενοικιαζόμενη λέμβος που επέβαιναν, ανατράπηκε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.

Το γεγονός συνέβη στη θαλάσσια περιοχή Καλτσονησίου κοντά στους Παξούς. Διερχόμενο σκάφος που είδε το συμβάν, ενημέρωσε τη Λιμενική Αρχή Παξών που έσπευσε άμεσα και περισυνέλεξε τους τρεις από τους πέντε αλλοδαπούς, ενώ τους άλλους δύο περισυνέλεξε ένα ιστιοφόρο σκάφος.

Οι αλλοδαποί αποβιβάστηκαν στον λιμένα Γάιου Παξών, από όπου στη συνέχεια μεταφέρθηκαν για προληπτικούς λόγους στο Κέντρο Υγείας Παξών, ενώ μία εξ αυτών διεκομίσθη με θαλάσσιο ταξί στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας, για περαιτέρω ιατρικές εξετάσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από το Λιμενικό Σταθμό Παξών που διενεργεί την προανάκριση συνελήφθη ο 40χρονος αλλοδαπός κυβερνήτης της λέμβου, η οποία ανελκύστηκε χωρίς να προκληθεί θαλάσσια ρύπανση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.