ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

«Γεμάτη» η Ερμού λίγο πριν την Ανάσταση – Οι πολίτες κάνουν τα τελευταία ψώνια πριν το Πάσχα (βίντεο-φωτο)

«Γεμάτη» η Ερμού λίγο πριν την Ανάσταση – Οι πολίτες κάνουν τα τελευταία ψώνια πριν το Πάσχα (βίντεο-φωτο)

Αυξημένη και σήμερα καταγράφεται η κίνηση στην Ερμού από κόσμο που βγήκε για τα ψώνια της τελευταίας στιγμής, λίγο πριν την Ανάσταση.

Οι περισσότεροι προσπαθούν να τηρήσουν τα μέτρα, φορώντας μάσκες και κρατώντας αποστάσεις, όπως βλέπετε στις φωτογραφίες του protothema.gr. Οι περισσότεροι βγήκαν μαζί με τις οικογένειές τους, προκειμένου να κάνουν την τελευταία βόλτα πριν την Ανάσταση και να αγοράσουν τα δώρα τους.

«Ο κόσμος ήρθε ακόμη και σήμερα για να κάνει τα ψώνια της τελευταία στιγμής. Η κίνηση είναι αυξημένη και είμαστε ικανοποιημένοι με αυτό. Ελπίζουμε τις επόμενες ημέρες η κίνηση να αυξηθεί περαιτέρω», δηλώνουν καταστηματάρχες. «Οι τιμές είναι και σήμερα αρκετά καλές σε ρούχα και παπούτσια», όπως δηλώνουν καταναλωτές.

Αντίστοιχες εικόνες παρατηρούνται και στα εμπορικά κέντρα σε όλο το λεκανοπέδιο της Αττικης. Από την Κυριακή του Πάσχα μέχρι και την Τρίτη τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.