ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Aυτά τα Rafale στα χέρια των Ελλήνων πιλότων ελπίζω να αποδώσουν καλύτερα αν χρειαστεί...

Άγρια συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Ένας από τους εμπλεκόμενους είχε στην κατοχή του και μαχαίρι

Άγρια συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Άγρια συμπλοκή σημειώθηκε χθες στο κέντρο της Θεσσαλονίκης μεταξύ αλλοδαπών.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, τρία άτομα βρίσκονταν έξω από ένα κατάστημα και φαίνεται να είπαν κάτι σε κάποιους που βρίσκονταν εντός αυτού.

Ως αποτέλεσμα, αρκετοί ήταν αυτοί που βγήκαν από το μαγαζί ξεκινώντας μια συμπλοκή με κλωτσιές και μπουνιές η οποία κράτησε αρκετή ώρα.

Παράλληλα, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, ένας από τους εμπλεκόμενους είχε στην κατοχή του και μαχαίρι. Οι καταστηματάρχες κάνουν λόγο για συχνό φαινόμενο.

Αφορμή της συμπλοκής φαίνεται να ήταν οι καλύτερες «γωνίες» που οι συγκεκριμένοι αλλοδαποί θα πουλούσαν τα προϊόντα τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
defencenet.ru
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.