ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Πολύ κακό για το... τίποτα! Κυριολεκτικά, όμως...

Ακόμα δύο αιφνίδιοι θάνατοι νέων ανθρώπων! – Νεκροί ένας 46χρονος και μια 37χρονη στην Κρήτη

Ο άνδρας ένιωσε έντονη αδιαθεσία και πέθανε πριν φτάσει στο νοσοκομείο

Ακόμα δύο αιφνίδιοι θάνατοι νέων ανθρώπων! – Νεκροί ένας 46χρονος και μια 37χρονη στην Κρήτη

Ακόμα δύο αιφνίδιοι θάνατοι νέων ανθρώπων καταγράφηκαν χθες στην Κρήτη.

Στην πρώτη περίπτωση, όλα συνέβησαν χθες το βράδυ σε περιοχή της Χερσονήσου όταν ένας 46χρονος ένιωσε έντονη αδιαθεσία.

Άμεσα ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ που έσπευσε στο σημείο με τον 46χρονο όμως να μην καταφέρνει να φτάσει στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο καθώς άφησε την τελευταία του πνοή.

Από τις αρχές έχει διαταχθεί η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής προκειμένου να αποσαφηνιστούν τα αίτια του θανάτου του.

Στη δεύτερη περίπτωση μία 37χρονη γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της σε χωριό του Ρεθύμνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της τοπικής ιστοσελίδας cretapost.gr, όλα συνέβησαν χθες το μεσημέρι (13/10) όταν η 37χρονη γυναίκα εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις της από τον πατέρα της..

Ο ίδιος έντρομος ειδοποίησε τις Αρχές με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ να σπεύδει στο σημείο ωστόσο οι διασώστες δεν μπόρεσαν να της προσφέρουν κάποια βοήθεια καθώς είχε ήδη αφήσει την τελευταία της πνοή. Η σορός της μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου, ενώ έχει διαταχθεί η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής προκειμένου να αποσαφηνιστούν τα αίτια του θανάτου της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
Η πρώτη αυτοψία που έκαναν οι Αρχές έδειξε πως πιθανότατα ο θάνατός της οφείλεται σε παθολογικά αίτια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.