Τελικά, τον Ζελένσκι έπρεπε να είχαμε το 2010. Θα ζητούσε κι άλλα 350 δισ. από την τρόικα και το ΔΝΤ...

Αλιβέρι: Διαρρήκτες έκλεψαν σπίτι πρώην υπαλλήλου της ΔΕΗ – Χιλιάδες ευρώ και κοσμήματα μεγάλης αξίας στη λεία των δραστών

Δεν βρισκόταν κανείς στην κατοικία όπου έγινε η διάρρηξη

Αλιβέρι: Διαρρήκτες έκλεψαν σπίτι πρώην υπαλλήλου της ΔΕΗ – Χιλιάδες ευρώ και κοσμήματα μεγάλης αξίας στη λεία των δραστών

«Φύλλο και φτερό» έγινε παραμονή της Πρωτοχρονιάς, το σπίτι ενός 63χρονου συνταξιούχου στο Αλιβέρι Εύβοιας, με τους δράστες να προχωρούν σε διάρρηξη και να κλέβουν κοσμήματα, μετρητά και χρυσές λίρες αξίας 180.000 ευρώ.

Ο πρώην υπάλληλος της ΔΕΗ, κατήγγειλε στο Αστυνομικό Τμήμα Αλιβερίου ότι άγνωστοι διέρρηξαν την κατοικία του, παραβιάζοντας την κεντρική είσοδο, όταν δεν βρισκόταν κανείς στο σπίτι.

Στο σημείο έφτασε συνεργείο της σήμανσης, το οποίο πραγματοποίησε έρευνες για γενετικό υλικό και δαχτυλικά αποτυπώματα, με τις αρχές να συνεχίζουν την έρευνα της υπόθεσης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.