ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το πιο αστείο στις «δημοσκοπήσεις» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ερωτώνται και οι νεοδημοκράτες αν «πρέπει να είναι υποψήφιος;»!
prodeals.gr

Αρτέμιδα: Ρομά απείλησαν γυναίκα σε λεωφορείο – «Γιατί κάλεσες την Αστυνομία; Θα σε πάρουν σηκωτή»

Στιγμές τρόμου για μία 53χρονη γυναίκα από την Μολδαβία

Αρτέμιδα: Ρομά απείλησαν γυναίκα σε λεωφορείο – «Γιατί κάλεσες την Αστυνομία; Θα σε πάρουν σηκωτή»

Μία 53χρονη γυναίκα από την Μολδαβία έζησε στιγμές τρόμου σε λεωφορείο με δρομολόγιο Αρτέμιδα – Νομισματοκοπείο.

Η γυναίκα είχε επιβιβαστεί σε αυτό το απόγευμα της περασμένης Κυριακής (21/7), από τη στάση «Άγιος Νικόλαος» στην Αρτέμιδα , έτσι ώστε να πάει στο σπίτι της, στην περιοχή του Χολαργού. Μαζί της επιβιβάστηκαν περίπου 20 Ρομά , (άνδρες και γυναίκες) κάτι το οποίο τελικά απεδείχθη εφιαλτικό.

Τα άτομα αυτά ξεκίνησαν και έκαναν πολύ φασαρία, ενώ κάποιοι φαινόταν πως είχαν καταναλώσει αλκοόλ. Χαρακτηριστικό της κατάστασης ήταν πως άτομα από την ομάδα των 20 ατόμων άρχισαν να παίζουν ακόμη και μπάλα μέσα στο λεωφορείο.

Η γυναίκα κάποια στιγμή αποφάσισε, μην μπορώντας άλλο αυτή την κατάσταση, να τους κάνει παρατήρηση. Έτσι ζήτησε να σταματήσουν. Ωστόσο εκείνοι άρχισαν να την απειλούν με αποτέλεσμα εκείνη να καλέσει τηλεφωνικά την αστυνομία.

Εκείνη τη στιγμή μία γυναίκα από την ομάδα των περίπου 20 Ρομά, με ένα βρέφος στην αγκαλιά της, απευθύνθηκε στην 53χρονη και φέρεται να της είπε: «Γιατί κάλεσες την Αστυνομία; Θα σε πάρουν σηκωτή τέσσερις από εδώ» και αμέσως μετά την χτύπησε στο πρόσωπο με σφαλιάρα.

Παράλληλα άρπαξε και το κινητό τηλέφωνο που κρατούσε η γυναίκα και έφυγε μαζί με τους υπόλοιπους, κατευθυνόμενη προς τον καταυλισμό που υπάρχει στο σημείο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η γυναίκα από τη Μολδαβία, ενημέρωσε εκ νέου την ΕΛ.ΑΣ., δίνοντας την περιγραφή της δράστιδος. Οι αστυνομικοί ψάχνουν υλικό από κάμερες ασφαλείας για να ταυτοποιήσουν τους εμπλεκόμενους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.