ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Δύσκολη η κατάσταση του πρώην βασιλιά Κωνσταντίνου: Φτάνουν από την Ισπανία και οι αδερφές του

Αντιμετωπίζει χρόνια καρδιαγγειακά και κινητικά προβλήματα

Δύσκολη η κατάσταση του πρώην βασιλιά Κωνσταντίνου: Φτάνουν από την Ισπανία και οι αδερφές του

Με ιδιαίτερα επιβαρυμένη την κατάσταση της υγείας του, στη ΜΕΘ του ιδιωτικού θεραπευτηρίου «ΥΓΕΙΑ», νοσηλεύεται ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος.

Τις τελευταίες ημέρες υπήρξε επιδείνωση της υγείας του 83χρονου και όπως ανέφερε ο ΣΚΑΪ, η επαφή του με το περιβάλλον είναι περιορισμένη, χωρίς ωστόσο να έχει διασωληνωθεί.

Στο πλευρό του Κωνσταντίνου Γλύξμπουργκ είναι η σύσσωμη η οικογένειά του, ενώ προσεχώς καταφθάνουν και οι αδελφές του από την Ισπανία, δείγμα της κρισιμότητας της κατάστασης.

Στο παρελθόν ο τέως μονάρχης είχε υποστεί εγκεφαλικό, είχε νοσηλευτεί με πνευμονία, ενώ είχε κολλήσει και κορωνοϊό, γι’ αυτό και την περασμένη άνοιξη μετακόμισε από το Πόρτο Χέλι στο Κολωνάκι, ώστε να είναι κοντά στα μεγάλα νοσοκομεία και στους γιατρούς του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.