ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

«Έξαλλος» ο Μ.Μαυρικίου με τον Σ.Κασσελάκη: «Τι είναι η πολιτική στην Ελλάδα – Πειραματόζωο είναι;»

«Συνειδητά είπε κρατίδιο το ψευδοκράτος που έχει χυθεί τόσο αίμα»

«Έξαλλος» ο Μ.Μαυρικίου με τον Σ.Κασσελάκη: «Τι είναι η πολιτική στην Ελλάδα – Πειραματόζωο είναι;»

Για τις απαράδεκτες, σύμφωνα με τον ίδιο, δηλώσεις του Στέφανου Κασσελάκη για τα Κατεχόμενα, τοποθετήθηκε και ο Κύπριος Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου προχώρησε σε δηλώσεις στη «Super Κατερίνα», δείχνοντας τον εκνευρισμό του με τον υποψήφιο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και αναρωτήθηκε τι θα γίνει σε περίπτωση που ο Στέφανος Κασσελάκης αναλάβει την Πρωθυπουργία από τη στιγμή που δεν έχει ιδέα για τίποτα.

«Έχουν ανάψει φωτιές εδώ στην Κύπρο. Εγώ είμαι δεξιός, νονός μου είναι ο Αναστασιάδης, δεν το έχω κρύψει. Για πρώτη φορά έτρεφα αισθήματα συμπάθειας για κάποιον της αριστεράς. Έβλεπα άνθρωπο με όρεξη, με άποψη, δυνατό, αλλά πραγματικά αυτή η αμάθεια που είδαμε όλοι μετά από αυτή τη δήλωση, με έχει προβληματίσει πάρα πολύ και όχι μόνο εμένα, όλη την Κύπρο και τη νέα γενιά που είναι παθιασμένη με αυτά τα θέματα.

Δεν μπορώ να δεχτώ ότι είναι ολίσθημα αυτό το πράγμα. Αν δείτε τη δήλωση, λίγα δευτερόλεπτα μετά, ο δημοσιογράφος του λέει “για το ψευδοκράτος λέτε” κι εκεί δεν διορθώνει, να συνειδητοποιήσει τι είπε. Μετά από τόσες ώρες ήρθε η απάντηση και είναι ένα ακόμα επικοινωνιακό. Αυτό είδα. Μετά ενημερώθηκε. Συνειδητά είπε κρατίδιο το ψευδοκράτος, που έχει χυθεί τόσο αίμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εμένα με τρομάζει το σενάριο αν κάτι πάει στραβά στην κυβέρνηση Μητσοτάκη, μπορεί αύριο μεθαύριο αυτός ο άνθρωπος να βρεθεί στο τιμόνι της χώρας. Που ξέρουμε εμείς τι κενά έχει στα άλλα θέματα; Τι είναι η πολιτική στην Ελλάδα; Πειραματόζωο είναι; Δεν μπορεί να πάει να μάθει και να διεκδικήσει σε 5 χρόνια; Πρέπει τώρα να το κάνει; Δεν είναι μόνο η γνώμη μου, είναι αυτά που ακούω από πολύ κόσμο εδώ. Δεν υπάρχει άλλη συζήτηση εδώ», είπε μεταξύ άλλων ο Μαυρίκιος Μαυρικίου στον αέρα του Alpha.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.