ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Με λένε Στέφανο»! Ξανασυστήνεται μετά από ένα χρόνο!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Εμετικά σκίτσα προώθησης παιδεραστίας προκαλούν «σεισμό» στα social (φώτο)

Ο «σκιτσογράφος» ζητά «να ντύνεται με χρώματα των ΛΟΑΤΚΙ η Παναγιά»

Εμετικά σκίτσα προώθησης παιδεραστίας προκαλούν «σεισμό» στα social (φώτο)

Την οργή των χρηστών του διαδικτύου έχει προκαλέσει ο «σκιτσογράφος» Ηλίας Κυριαζής με τα εμετικά σκίτσα του, τα οποία προωθούν την παιδεραστία, ενώ ο ίδιος αποκαλεί «φασίστες» όσους τον κατακρίνουν.

Εκατοντάδες χρήστες έχουν εκφράσει την οργή και τον αποτροπιασμό τους, καλώντας την ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και την Ελληνική Αστυνομία να παρέμβει και να δώσει τέλος σε αυτή την αθλιότητα.

Από τα προφίλ του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φαίνεται να εργάζεται ως σκιτσογράφος σε εκδόσεις με κόμικ και οι απόψεις του να είναι κατά της θρησκείας, κατά των συνόρων και συμφωνεί με το να ντύνουν στα Pride την εικόνα της Παναγίας και του Χριστού με LGBT χρώματα.

Παράλληλα όπως καταγγέλλουν χρήστες του διαδικτύου θα ήθελε να συνεχίζονται πορείες των μουσουλμάνων με το κοράνι στο χέρι, θέλει το κάψιμο της ελληνικής σημαίας και της Ακρόπολης και διάφορες άλλες ασυναρτησίες που αναρτά στο προφίλ του…

Προφανώς και οι δικαστικές αρχές πρέπει να παρέμβουν άμεσα για να σταματήσει αυτή η αθλιότητα. Να σημειώσουμε ότι μετά το σάλο που δημιουργήθηκε στο Twitter το προφίλ του έχει γίνει ιδιωτικό. 

Τα εμετικά σκίτσα του είναι όπως το παρακάτω: 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.