Να δούμε πως θα «ξεμπερδέψει» ο Κ.Μητσοτάκης με τον Ν.Τραμπ. Όχι εύκολα, πάντως…

Εντοπίστηκε τεράστια ποσότητα κάνναβης βάρους 105 κιλών στο αεροδρόμιο «Ελ.Βενιζέλος» (φωτο)

Εντοπίστηκαν από τους σκύλους ανιχνευτές ναρκωτικών «Diego» και «Bane

Εντοπίστηκε τεράστια ποσότητα κάνναβης βάρους 105 κιλών στο αεροδρόμιο «Ελ.Βενιζέλος» (φωτο)

Στον εντοπισμό και την κατάσχεση σημαντικής 105 κιλών κάνναβης προχώρησαν ελεγκτές της ΑΑΔΕ στον Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ελεγκτές της υπηρεσίας «Τελωνεία» με τη συνδρομή των σκύλων ανιχνευτών ναρκωτικών «Diego» και «Bane», εντόπισαν σε αποθήκη του αερολιμένα, παλέτα οκτώ χαρτοκιβωτίων με ναρκωτικές ουσίες.

Τα χαρτοκιβώτια περιείχαν, τυλιγμένες με αλουμινόχαρτο, 168 πλαστικές συσκευασίες κάνναβης συνολικού μικτού βάρους 105 κιλών, κρυμμένες σε ρούχα.

Σημειώνεται ότι το φορτίο προερχόταν από την Ταϊλάνδη με τελικό προορισμό την Ελλάδα, μέσω Κωνσταντινούπολης και η δηλωθείσα παραλήπτρια εταιρεία ήταν εικονική.

Οι ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν και ξεκίνησε προκαταρκτική έρευνα σε συνεργασία με την ΕΛ.ΑΣ.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.