ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Με λένε Στέφανο»! Ξανασυστήνεται μετά από ένα χρόνο!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Family Pride Θεσσαλονίκης: «Κάτω τα χέρια από τα ανήλικα παιδιά» βροντοφωνάξαν χιλιάδες πολίτες (φώτο-βίντεο)

Άσβηστη η οργή για το άθλιο νομοθέτημα της κυβέρνησης Μητσοτάκη που δίνει ανήλικα παιδιά σε ΛΟΑΤΚΙ+ άτομα

Family Pride Θεσσαλονίκης: «Κάτω τα χέρια από τα ανήλικα παιδιά» βροντοφωνάξαν χιλιάδες πολίτες (φώτο-βίντεο)

«Κάτω τα χέρια από τα ανήλικα παιδιά» βροντοφωνάξαν χιλιάδες πολίτες που συμμετείχαν σήμερα Σάββατο (6/7) στο Family Pride που οργανώθηκε στη Θεσσαλονίκη έπειτα από σχετικό κάλεσμα της ομάδας «Ελληνίδες μάνες».

Το παρών στην συγκέντρωση έδωσε και ο Παναγιώτης Ψωμιάδης. Σύμφωνα με τους διοργανωτές, σκοπός του συγκεκριμένου Pride ήταν η ανάλυση του δημογραφικού προβλήματος, όπως επίσης και το να σταλούν μηνύματα στους νέους για τη σημασία της παραδοσιακής οικογένειας.

Κατά τις ομιλίες, επισημάνθηκε πως στόχος είναι η δράση αυτή να γίνει θεσμός και ταυτόχρονα με αυτόν τον τρόπο η κυβέρνηση να λάβει το μήνυμα έτσι ώστε να στηρίξει εμπράκτως την ελληνική οικογένεια «που αποτελείται από μητέρα, πατέρα και παιδιά» όπως ανέφεραν κατ’ επανάληψη οι διοργανωτές.

Οι συγκεντρωμένοι κρατούσαν ελληνικές σημαίες και λάβαρα ενώ αρκετοί ήταν οι γονείς που έφεραν μαζί τα παιδιά τους τα οποία κρατούσαν μπαλόνια. Ένα από τα πανό έγραφε: «Κάτω τα χέρια από τα παιδιά – Οικογένεια είναι μόνο η παραδοσιακή», στο οποίο απεικονίζεται ένας πατέρας και με μία μητέρα, με το παιδί της αγκαλιά.

Σημειώνεται ότι στη συγκέντρωση η οποία παρουσιάζεται ως «μια μεγάλη γιορτή της ελληνικής οικογένειας», συμμετέχει και μερίδα μελών του δεξιού χώρου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αμέσως μετά τις ομιλίες ξεκίνησε πορεία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, με την αστυνομία να προχωρά στις απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.