
Φωτιά ξέσπασε σε διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας, το βράδυ της Παρασκευής, με αποτέλεσμα ένας 46χρονος να χρειαστεί να μεταφερθεί στο νοσοκομείο με εγκαύματα.
Συγκεκριμένα. η φωτιά εκδηλώθηκε σε διαμέρισμα 2ου ορόφου πολυκατοικίας στην οδό Ζωοδόχου Πηγής και Σόλωνος.
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα τρία οχήματα της Πυροσβεστικής με εννέα άνδρες, οι οποίοι κατάφεραν να θέσουν τη φωτιά υπό έλεγχο πριν αυτή επεκταθεί στα άλλα διαμερίσματα.
Κατεσβέσθη η #πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε διαμέρισμα στη συμβολή των οδών Ζωοδόχου Πηγής και Σόλωνος, στον δήμο Αθηναίων.
Επιχείρησαν 9 #πυροσβέστες με 3 οχήματα.— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) February 7, 2025
Στον χώρο βρισκόταν ένα ζευγάρι, ενώ τα δύο παιδιά της οικογένειας απουσίαζαν.
Το ζευγάρι απομακρύνθηκε από το διαμέρισμα που είχε τυλιχθεί στις φλόγες και στη συνέχεια ο άνδρας, 46 ετών, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Γεννηματάς, καθώς είχε υποστεί εγκαύματα.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.