Αντίχριστοι! Έτσι απλά...

Γιατρός δεν άφηνε τη γυναίκα του που πονούσε να πάει στο νοσοκομείο γιατί είναι Ιεχωβάς

Επενέβη η αστυνομία και η γυναίκα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση

Γιατρός δεν άφηνε τη γυναίκα του που πονούσε να πάει στο νοσοκομείο γιατί είναι Ιεχωβάς

Γιατρός συνελήφθη γιατί δεν άφηνε την γυναίκα του να μεταβεί στο νοσοκομείο, όπου έπρεπε να υποβληθεί σε εγχείρηση. Όλα ξεκίνησαν την Παρασκευή όταν ο 60χρονος γιατρός, που είναι μάρτυρας του Ιεχωβά δεν επέτρεπε στην γυναίκα του να πάει στο νοσοκομείο για να μην χρειαστεί να κάνει μετάγγιση αίματος.

Όμως μετά από καταγγελία η Αστυνομία έφθασε στο σπίτι του ζευγαριού και μπαίνοντας μέσα οι αστυνομικοί είδαν την γυναίκα ξαπλωμένη και να υποφέρει από τους πόνους. Αμέσως κάλεσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που την μετέφερε στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο (έχει ήδη υποβληθεί σε επέμβαση και όπως έλεγαν οι γιατροί αν δεν γινόταν το χειρουργείο κινδύνευε η ζωή της).

 Ο 60χρονος στη θέα των αστυνομικών πρόβαλε αντίσταση, αλλά τελικά συνελήφθη, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας για «έκθεση σε κίνδυνο» και «άσκηση βίας κατά των αστυνομικών».

Μάλιστα χθες πέρασε την πόρτα του εισαγγελέα, ο οποίος του άσκησε ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας δια της παραλείψεως, σε βαθμό κακουργήματος. Ήδη παραμένει στα κρατητήρια και αύριο αναμένεται να οδηγηθεί στον ανακριτή.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.: «Συνελήφθη, προχθές αργά το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Β’ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας δια παραλείψεως και βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων.

Ειδικότερα, βραδινές ώρες της 31/01/2025, έπειτα από καταγγελία υπαλλήλων ιδρύματος και στο πλαίσιο προανάκρισης, αστυνομικοί του Β΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, μετέβησαν σε οικία, όπου εντόπισαν μια γυναίκα, που αισθανόταν έντονη αδιαθεσία και κάλεσαν άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στον τόπο του συμβάντος.

Στη συνέχεια ο σύζυγος της γυναίκας, επέστρεψε στην οικία και δεν επέτρεψε στο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ να μεταφέρει σε Νοσοκομείο της Πάτρας την σύζυγό του, ενώ εξύβρισε και αντιστάθηκε στους αστυνομικούς, οι οποίοι και τον συνέλαβαν.

Η σύζυγος του κατηγορούμενου διακομίσθηκε από το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε Νοσοκομείο της Πάτρας, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και παραμένει νοσηλευόμενη.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αχαΐας και κρατείται για να απολογηθεί στον Ανακριτή Πατρών».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.