
Ρεκόρ σπάνε οι τιμές των ενοικίων, ειδικά για διαμερίσματα – τρύπες, με την πιο πρόσφατη περίπτωση να αφορά διαμέρισμα 18 τ.μ. το οποίο ο ιδιοκτήτης αξίωνε «μόνο» στα… 700 ευρώ το μήνα.
Η εύρεση κατοικίας στις μέρες μας έχει γίνει μαρτύριο για τους υποψήφιους ενοικιαστές καθώς οι τιμές έχουν ξεφύγει, με το συγκεκριμένο διαμέρισμα στην Αγία Παρασκευή να δείχνει με τον πιο έκδηλο τρόπο, την στεγαστική εκμετάλλευση, την οποία η κυβέρνηση Μητσοτάκη μοιάζει ότι δεν μπορεί ή δεν θέλει να αντιμετωπίσει.
Δείτε την σχετική αγγελία:
Το πιο τραγικό της υπόθεσης είναι πως όταν παρουσιαστές της εκπομπής στην οποία προβλήθηκε πρωτίστως, πήραν για να επιβεβαιώσουν αν είναι αληθινή, ο ιδιοκτήτης τους είπε ότι το διαμέρισμα ενοικιάστηκε!
Πρόκειται για ένα διαμέρισμα 18 τ.μ. το οποίο σύμφωνα με την αγγελία είναι σε… πολύ καλή κατάσταση και διαθέτει τα παρακάτω χαρακτηριστικά:
Παράλληλα επισημαίνεται ότι βρίσκεται στον 4ο όροφο πολυκατοικίας, ενεργειακής κλάσης Δ, αλλά δεν έχει θέρμανση.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.