ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ιρλανδία: Όποιος δεν αποδέχεται την ιδεολογία των τρανς θα συλλαμβάνεται

Πρωτοφανείς καταστάσεις

Ιρλανδία: Όποιος δεν αποδέχεται την ιδεολογία των τρανς θα συλλαμβάνεται

Τα λόγια είναι μάλλον φτωχά για να περιγράψουν το επίπεδο  τρομοκρατίας αλλά και της έκλυσης των ηθών που εφαρμόζεται βάσει της woke ατζέντας παγκοσμίως. Στην Ιρλανδία η Αστυνομία αναζητά ένα εκπαιδευτικό ο οποίος αρνείται να αποδεχτεί το ιδεολόγημα των τρανς θεωρώντας προφανώς ότι υπάρχουν δύο και μόνο φύλα.

Η Αστυνομία έφτασε στο σπίτι του όπου ήρθε αντιμέτωπη με τους γονείς του καταζητούμενου οι οποίο είπαν το αυτονόητο δηλαδή  ότι είναι ντροπή αυτό που κάνουν οι αστυνομικοί.

Οι τελευταίοι έφυγαν άπραγοι καθώς δεν ήταν εκεί ο νεαρός Ιρλανδός αλλά τέτοιες ενέργειας τρομοκρατίας αναμένεται να αυξηθούν στο προσεχές μέλλον.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.