ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

Καμίνια: Αστυνομικοί έσωσαν άνδρα που είχε καταρρεύσει στο δρόμο και ήταν χωρίς σφυγμό (φώτο)

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 09:50 το πρωί της Πέμπτης

Καμίνια: Αστυνομικοί έσωσαν άνδρα που είχε καταρρεύσει στο δρόμο και ήταν χωρίς σφυγμό (φώτο)

Παραλίγο να σημειωθεί τραγωδία το πρωί της Πέμπτης (1/8) στα Καμίνια, όταν ένας άνδρας κατέρρευσε στο δρόμο και ήταν χωρίς σφυγμό. Ωστόσο, σώθηκε καθώς Αστυνομικοί της ΔΙΑΣ, έσπευσαν να τον βοηθήσουν.

Συγκεκριμένα περίπου στις 09:50 διερχόμενοι στις οδούς Μαντώ Μαυρογένους και Φαλήρου, εντόπισαν άνθρωπο πεσμένο στο οδόστρωμα χωρίς τις αισθήσεις του, που ήταν τραυματισμένος από πτώση στο πρόσωπο και δίχως σφυγμό.

Τότε, αμέσως του παρείχαν καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση και στη συνέχεια κάλεσαν το ΕΚΑΒ το οποίο έφτασε στο σημείο περίπου 15 λεπτά αργότερα.

Οι διερχόμενοι συνόδευσαν τον τραυματία μέχρι το κρατικό νοσοκομείο της Νίκαιας και εκεί οι γιατροί τους ανέφεραν πως η επέμβασή τους ήταν καίρια και χάρη στις δικές τους ενέργειες κατόρθωσαν οι γιατροί να τον επαναφέρουν στη ζωή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.