
Στον ανακριτή Χαλκίδας απολογείται αυτή την ώρα ο 65χρονος από την Κάρυστο, ο οποίος συνελήφθη χθες και κατηγορείται για τον άγριο ξυλοδαρμό σε βάρος της 52χρονης συζύγου του.
Η 52χρονη εξακολουθεί να νοσηλεύεται με μηχανική υποστήριξη στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».
Η 52χρονη γυναίκα, που δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, είχε οδηγηθεί ξανά το περασμένο καλοκαίρι στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι. Και τότε υπήρξε ανώνυμη καταγγελία στην αστυνομία, ότι τα τραύματα της είναι αποτέλεσμα κακοποίησης από τον σύζυγό της. Εκείνη, όμως, από φόβο ότι θα υποστεί χειρότερα, δεν είχε πει κουβέντα στους αστυνομικούς.
Μέχρι σήμερα, ο 65χρονος αρνούνταν τις κατηγορίες και ζητούσε από τα κρατητήρια να μάθει για την κατάσταση υγείας της 52χρονης.
Παράλληλα, η κόρη του ζευγαριού υποστηρίζει από την πρώτη στιγμή ότι η γυναίκα έπεσε και χτύπησε λόγω κινητικών προβλημάτων.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.