ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στη Γαλλία το εντυπωσιακό δεν είναι το 34% της Λεπέν αλλά το 28% Αριστεράς και ακροαριστερών!

Κερατσίνι: Συγκλονιστική καταγγελία γειτόνισσας για την κακοποίηση της 40χρονης που κατέληξε

«Ήταν μονίμως μελανιασμένη και κάλυπτε τον βίαιο σύντροφό της»

Κερατσίνι: Συγκλονιστική καταγγελία γειτόνισσας για την κακοποίηση της 40χρονης που κατέληξε
Μια γειτόνισσα της 40χρονης που βρέθηκε νεκρή σήμερα το πρωί στο διαμέρισμα των γονιών του συντρόφου της στο Κερατσίνι, περιγράφει τα γεγονότα που εκτυλίχθηκαν πίσω από τις κλειστές πόρτες της διπλοκατοικίας επί της οδού Αγίου Παντελεήμωνος.
Η γυναίκα καταγγέλλει ότι το ζευγάρι, και οι δύο τοξικομανείς, είχε συχνά επεισόδια και ο σύντροφος της 40χρονης την έβριζε και την ξυλοκοπούσε άγρια.

Σύμφωνα με την ίδια, δεν ήταν λίγες φορές που έξω από το σπίτι τους ερχόταν περιπολικό της Αστυνομίας για να τους χωρίσει και να γλιτώσει τη γυναίκα από τη μανία του κακοποιητή συντρόφου της.

«Γινόταν πολύ συχνά. Μια φορά την εβδομάδα ερχόταν η Αστυνομία. Την χτυπούσε, ήταν μονίμως μελανιασμένη. Αλλά αυτή τον κάλυπτε. Ερχόταν η Αστυνομία και έλεγε “είναι άγριος, μου έκανε φασαρία”. Αυτός έλεγε “γυναίκα μου είναι, δεν μπορώ να μαλώσω μαζί της;”» τόνισε η γειτόνισσα του ζευγαριού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Και πρόσθεσε: «Αφού οι Αστυνομικοί δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι. Ήταν κολλημένη μαζί του και τον κάλυπτε θεωρώ. Ήταν παραβατικοί και οι δύο τους. Οι γονείς εμέναν εδώ και ερχόταν μόνος του και άκουγα να λέει “την έσπασα στο ξύλο”. Εδώ γίνονταν όλα γιατί εδώ ερχόταν αυτός για να πάρει λεφτά από τους γονείς του. Τον κάλυπτε, δεν είναι κάτι που δεν το ξέραμε. 3-4 χρόνια που οι γονείς έχουν νοικιάσει εδώ αυτό γίνεται κάθε 15 ημέρες» λέει η κάτοικος της περιοχής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.