ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Απαραίτητος» ο Κικίλιας! Μην τρελαίνεστε, είναι απλά το αντίθετο του «παραιτήσιμος». Αλλωστε γιατί να παραιτηθεί; Για 65,000 καμένα στρέμματα και 2 νεκρούς ακόμα;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Κορινθία: Σήμερα το τελευταίο «αντίο» των δύο ανδρών που έχασαν τη ζωή τους από τη φωτιά στο Ξυλόκαστρο

Κάηκαν περίπου 65.000 στρέμματα από τη φωτιά στο Ξυλόκαστρο

Κορινθία: Σήμερα το τελευταίο «αντίο» των δύο ανδρών που έχασαν τη ζωή τους από τη φωτιά στο Ξυλόκαστρο

Σήμερα το μεσημέρι θα πουν συγγενείς και φίλοι το τελευταίο «αντίο» στους δύο άνδρες, 35 και 40 ετών αντίστοιχα, που έχασαν τη ζωή τους από την φωτιά στο Ξυλόκαστρο.

Ειδικότερα, οι δυο κηδεία θα πραγματοποιηθούν στο χωριό Λυκοποριά και στο χωριό και στο χωριό Πίτσα, με τους κατοίκους της περιοχής να είναι συντετριμμένοι από τον χαμό των δυο ανδρών -ο ένας ήταν πατέρας τριών παιδιών, ενώ ο άλλος είχε δύο παιδιά και με τη σύζυγό του περίμεναν σε λίγους μήνες το τρίτο- οι οποίοι χάθηκαν στην προσπάθεια τους να βοηθήσουν κατοίκους της περιοχής που είχαν ανάγκη λόγω της φωτιάς.

Κάηκαν περίπου 65.000 στρέμματα από τη φωτιά στο Ξυλόκαστρο

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία από την Υπηρεσία Ταχείας Χαρτογράφησης «Copernicus» και το Ευρωπαϊκό Παρατηρητήριο για Δασικές Πυρκαγιές (EFFIS), η πρόσφατη δασική πυρκαγιά στην Κορινθία, μέχρι και το πρωί της Τρίτης 1 Οκτωβρίου, επηρέασε περίπου 65.000 στρέμματα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.