ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Κρήτη: 12χρονος μαθητής τραυματίστηκε στο κεφάλι – Για 10 μέρες δεχόταν εκφοβισμό από τους συμμαθητές του

Η μητέρα του 12χρονου δήλωσε ότι επιφυλάσσεται για κάθε νόμιμο δικαίωμά της

Κρήτη: 12χρονος μαθητής τραυματίστηκε στο κεφάλι – Για 10 μέρες δεχόταν εκφοβισμό από τους συμμαθητές του

Τα πειράγματα, οι κοροϊδίες και οι διαπληκτισμοί, μεταξύ μαθητών της α’ γυμνασίου σχολικού συγκροτήματος στην ενδοχώρα του Ηρακλείου, είχαν ως αποτέλεσμα να ξεφύγουν λίγο τα πράγματα και να χτυπήσει στο κεφάλι, μετά από σπρώξιμο, ένας 12χρονος μαθητής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive.gr, ο μαθητής μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, ενώ της υπόθεσης έχει επιληφθεί το αρμόδιο Αστυνομικό Τμήμα που λαμβάνει καταθέσεις στο πλαίσιο της προανάκρισης.

Υπάρχουν μαρτυρίες που αναφέρουν ότι και το παιδί που χτύπησε λόγω πτώσης μετά από σπρώξιμο, είχε σπρώξει και εκείνο άλλον συμμαθητή, στην προσπάθειά του να αντιδράσει καθώς εδώ και 10 ημέρες δεχόταν τραμπουκισμούς και bullying από παιδιά που επιδείκνυαν επιθετική συμπεριφορά.

Τα περιστατικά, πάντως, είναι σε γνώση του σχολείου.

Η μητέρα του 12χρονου δήλωσε ότι επιφυλάσσεται για κάθε νόμιμο δικαίωμά της, μολονότι το περιστατικό εμφανίστηκε αρχικά ως μη σοβαρό και ως παρεξήγηση μεταξύ παιδιών.

Πάντως, περίοικοι αλλά και γονείς άλλων μαθητών που ήταν αυτόπτες μάρτυρες ανησύχησαν ιδιαιτέρως με το όλο σκηνικό, όπως μετέφεραν και στο Cretalive.gr.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σχολιάζουν, με το «καλημέρα» της νέας σχολικής χρονιάς, περιστατικά βίας που τους προβληματίζουν και τους ανησυχούν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.