ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

Kρήτη: Μετά το γαμήλιο γλέντι έπαθαν τροφική δηλητηρίαση- «Ουρά» έξω από το Κέντρο Υγείας

Τα δύο τρίτα των καλεσμένων στον μεγάλο γάμο εμφάνισαν συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης

Kρήτη: Μετά το γαμήλιο γλέντι έπαθαν τροφική δηλητηρίαση- «Ουρά» έξω από το Κέντρο Υγείας

Ένα απρόσμενο τέλος είχε ένας γάμος στην Κρήτη, καθώς μετά το γαμήλιο γλέντι οι καλεσμένοι οδηγήθηκαν στο νοσοκομείο ύστερα από συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης που εμφάνισαν. 

Μία απίστευτη περιπέτεια που δεν θα ξεχάσουν ποτέ, έζησαν την περασμένη Κυριακή (23-10-2022) εκατοντάδες καλεσμένοι σε μεγάλο γάμο στην περιοχή της Μεσαράς, στην ενδοχώρα του Νομού Ηρακλείου. Οι καλεσμένοι έφταναν τους 1.300, οι ευχές για το νεόνυμφο ζευγάρι έδιναν και έπαιρναν, οι χοροί και τα τραγούδια δεκάδες και όλοι περνούσαν υπέροχα.

Φυσικά άφθονο ήταν και το φαγητό, όπως πάντα γίνεται σε τέτοιου είδους κοινωνικές εκδηλώσεις. Ωστόσο τα δύσκολα άρχισαν τα ξημερώματα της Δευτέρας, όταν τα δύο τρίτα των καλεσμένων στον μεγάλο γάμο, επιστρέφοντας στα σπίτια τους, εμφάνισαν συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης!

Σύμφωνα με το ekriti.gr, τα αυτοκίνητα έξω από το Κέντρο Υγείας Μοιρών έκαναν ουρά με τους ανθρώπους να τρέχουν μέσα για να λάβουν τις Α’ Βοήθειες και ενώ τα συμπτώματα τους πρόδιδαν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η κατάσταση αυτή διήρκησε αρκετές ώρες, και ευτυχώς δεν υπήρξε κάτι χειρότερο για κανέναν από τους καλεσμένους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.