ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ξεσπά ο Γ.Πετράκος για τους υγειονομικούς απεργούς πείνας: «Τους τιμωρείτε επειδή δεν έσκυψαν το κεφάλι»

Η ανάρτηση του Γ.Πετράκου

Ξεσπά ο Γ.Πετράκος για τους υγειονομικούς απεργούς πείνας: «Τους τιμωρείτε επειδή δεν έσκυψαν το κεφάλι»

Ο τραγουδιστής Γρηγόρης Πετράκος με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στον υγειονομικό απεργό πείνας που κατέρρευσε το Σάββατο έξω από το υπουργείο Υγείας και κάνει επίθεση στην κυβέρνηση, αλλά και στα ΜΜΕ που έχουν αποκρύψει το γεγονός. 

Η ανάρτηση του Γ.Πετράκου: 

«Έχει μείνει κανείς μας μια ολόκληρη μέρα χωρίς φαγητό;;; Έχει κανείς ιδέα τι αίσθημα είναι να έχεις να φας 20 μέρες όπως αυτός ο ήρωας υγειονομικός;;; Φαντάζεται κανείς τί δύναμη απαιτείται και πόσο το δίκιο πρέπει να σε πνίγει για να κάνεις κάτι τέτοιο;;;;

Αυτοί οι άνθρωποι που οι αλήτες με τις γραβάτες τους έχουν σε αναστολή, απλήρωτους μηνες ολόκληρους, κάθονται κάτω απ το υπουργείο 20 ΗΜΕΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΦΑΓΗΤΌ!!!!!

Μήπως και κάποιος φιλοτιμηθεί, μήπως και κάποιος ντραπεί, μήπως και κάποιος ενδιαφερθεί, μήπως και κάποιος επαναστατήσει και πει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΌ!!!

Οι άνθρωποι να επιστρέψουν στη δουλειά τους επιτέλους!!! Δε θα την κάνουν την βρωμοένεσή σας που να χτυπάτε το χοντρό απ το καθισιό και την καρέκλα πωπουδάκι σας!

Γι αυτό τους τιμωρείτε τη στιγμή που απελευθερώνετε τα μέτρα λόγω τουριστών…
Τους τιμωρείτε επειδή δεν έσκυψαν το κεφάλι.

Επειδή δεν υπάκουσαν τον πολυχρονεμένο!
Σε αναστολή λέει ξανά μέχρι το Δεκέμβρη!!!

Σε αναστολή είναι ο εγκέφαλός σας εκεί στη (α)Βουλή!

Σε αναστολή είναι τα ΜΜΕ που δεν έχουν πει κουβέντα για το δράμα αυτό!

Σε αναστολή και η συνείδηση του κόσμου που κάνει σα να μην υπάρχουν οι χιλιάδες υγειονομικοί που πεινάνε…
Και τρέχουν σε συναυλίες για την Ουκρανία!!
Τέρμα τα χαϊδέματα!!

Ντροπή σας ρε!
Ντροπή!
Ακούτε;;;;;
Ντροπή».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.