ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ειδικό ρόλο «κατευνασμού» των βουλευτών της ΝΔ αναλαμβάνει η Ντόρα...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε έξοδο Δουκίσσης Πλακεντίας προς Ελευσίνα και η είσοδος από Μάνδρα προς Αεροδρόμιο- Μαρκόπουλο

Λόγω εργασιών στην Αττική Οδό

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε έξοδο Δουκίσσης Πλακεντίας προς Ελευσίνα και η είσοδος από Μάνδρα προς Αεροδρόμιο- Μαρκόπουλο

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα λάβουν χώρα σε εξόδους της Αττικής Οδού, λόγω εργασιών βαριάς συντήρησης από σήμερα, Δευτέρα 25 Ιουνίου στις 22:00 το βράδυ ως και αύριο, Τρίτη 26 Ιουνίου ατις 06:00 το πρωί. 

Ειδικότερα, κλειστή θα παραμείνει η έξοδος της Δουκίσσης Πλακεντίας (Kόμβος 13) στην κατεύθυνση προς Ελευσίνα.

Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού, οι οδηγοί μπορούν εναλλακτικά να συνεχίσουν την πορεία τους στο ρεύμα προς Ελευσίνα, να εξέλθουν στην έξοδο Κηφισίας (Kόμβος 11), όπου θα κάνουν αναστροφή (χωρίς την εκ νέου καταβολή διοδίων) για να κινηθούν στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο και στη συνέχεια, θα κατευθυνθούν στην έξοδο Δουκίσσης Πλακεντίας μέσω της Περιφερειακής Υμηττού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επιπλέον, κλειστή θα παραμείνει και η είσοδος της Αττικής Οδού από Μάνδρα (Κόμβος 1) στην κατεύθυνση προς Αεροδρόμιο- Μαρκόπουλο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.