ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Λαμία: Κλαδί από δέντρο «καρφώθηκε» σε παρμπρίζ εν κινήσει αυτοκινήτου (φωτο)

Ευτυχώς δεν υπήρξε τραυματισμός

Λαμία: Κλαδί από δέντρο «καρφώθηκε» σε παρμπρίζ εν κινήσει αυτοκινήτου (φωτο)

Ένα σπάνιο ατύχημα σημειώθηκε στο δρόμο Λαμίας – Γοργοποτάμου με μεγάλο κλωνάρι από λεύκα να καρφώνεται σαν δόρυ σε διερχόμενο αυτοκίνητο στο ύψος του Φραντζόμυλου.

Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι λίγο πριν τις 15:30.

Ο Χρήστος Γουβάλας με τη σύζυγό του, που καθόταν στη θέση του συνοδηγού και την 22χρονη κόρη τους πίσω, κινούνταν με το αυτοκίνητό τους προς Γοργοπόταμο, όταν στη στροφή πριν από καφετέρια, άκουσαν ένα φοβερό θόρυβο και είδαν ένα κλαδί από δέντρο καρφωμένο στο παρμπρίζ τους.

Ο Χ.Γουβάλας, που ακόμη και μια ώρα μετά από το συμβάν, δεν μπορούσε να πιστέψει τι τους είχε συμβεί είπε: «Στην αρχή δεν καταλάβαμε τι ήταν. Μετά είδαμε ότι ήταν ένα μεγάλο κλαδί που είχε τρυπήσει το παρμπρίζ. Ευτυχώς από το βάρος και την κίνηση έπεσε προς τα πίσω στον ουρανό του αυτοκινήτου και δε συνέχισε την πορεία του να χτυπήσει τη γυναίκα μου»

«Μέσα στην ατυχία μας σταθήκαμε εξαιρετικά τυχεροί», παραδέχεται καθώς παρά το σφοδρό χτύπημα γλίτωσαν με γραντζουνιές, ενώ η σύζυγός του απέφυγε να τραυματιστεί και από τα γυαλιά που έπεσαν πάνω της από το σπασμένο παρμπρίζ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Λαμιώτης οδηγός που ενημέρωσε σχετικά και την Τροχαία Λαμίας για την καταγραφή του συμβάντος πρόσθεσε: «Όπως βλέπετε τα δέντρα έχουν πνίξει το δρόμο και η πυκνή βλάστηση εγκυμονεί κινδύνους για διερχόμενα οχήματα και πεζούς. Φανταστείτε αν στη θέση μας ήταν ένα μηχανάκι τι θα είχε συμβεί»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.