ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Λάρισα: Διευθυντής σχολείου ζητούσε από τα παιδιά να «καρφώσουν» συμμαθητή τους και τους έταζε σβήσιμο απουσιών

Έντονες αντιδράσεις από καθηγητές, μαθητές και γονείς

Λάρισα: Διευθυντής σχολείου ζητούσε από τα παιδιά να «καρφώσουν» συμμαθητή τους και τους έταζε σβήσιμο απουσιών

Έντονες αντιδράσεις έχουν προκαλέσει οι πρακτικές ενός διευθυντή Λυκείου στη Λάρισα, ο οποίος ζητούσε από μαθητές να μαρτυρήσουν έναν συμμαθητή τους, υποσχόμενος πως, σε όποιον μιλήσει, θα σβηστούν επτά απουσίες.

Πιο συγκεκριμένα, κάποιος μαθητής έσπασε ένα τζάμι και ο διευθυντής, προκειμένου να κάνει κάποιον να μιλήσει και να τον προδώσει, τους έταζε πως θα τους σβήσει τις απουσίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αντιδράσουν εκπαιδευτικοί αλλά και μαθητές που τόνισαν ότι η προδοσία δεν έχει καμία θέση στο δημόσιο σχολείο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η συμπεριφορά του συγκεκριμένου διευθυντή έχει ξεσηκώσει και τους γονείς που δεν είναι διατεθειμένοι να ανεχτούν στο μέλλον τέτοιου είδους πρακτικές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.