
Άγνωστοι εισέβαλλαν σε σπίτι γνωστού δικηγόρου που διατηρεί με τη σύζυγό του στις Αχαρνές, τους λήστεψαν και τους ξυλοκόπησαν άγρια.
Πρόκειται για τον δικηγόρο Χρήστο Σαλαλέ, ο οποίος έντρομος είδε τους κουκουλοφόρους να μπαίνουν στο σπίτι του και να χτυπούν τόσο τον ίδιο όσο και την σύζυγό του.
«Για άγρια δύση» κάνει λόγο ο γνωστός δικηγόρος, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του STAR. «Μου έκαναν μια λαβή και με ακινητοποίησαν από τον λαιμό και σε χρόνο μηδέν με είχαν δέσει και με είχαν φιμώσει και εμένα και την σύζυγό μου», εξομολογήθηκε.
Πάνω από μια ώρα ο ίδιος και η γυναίκα του ήταν φιμωμένοι και αιμορραγούσαν την ώρα που οι κακοποιοί έκαναν άνω κάτω το σπίτι ψάχνοντας για χρήματα και κοσμήματα.
Σύμφωνα με την ίδια πηγή, τα πράγματα θα μπορούσαν να είχαν πάρει ακόμη χειρότερη τροπή, με τον δικηγόρο να λέει πως αισθάνεται τυχερός, καθώς την ώρα που εισέβαλαν οι ληστές στο σπίτι, μιλούσε στο τηλέφωνο με την κόρη του, λέγοντας της να καλέσει την Αστυνομία.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.