ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Με λένε Στέφανο»! Ξανασυστήνεται μετά από ένα χρόνο!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Μοντέλο στο OnlyFans θέλει να σπάσει το… ρεκόρ της και να συνευρεθεί ερωτικά με 600 άνδρες το 2025

Προς το παρόν δέχεται αιτήσεις online

Μοντέλο στο OnlyFans θέλει να σπάσει το…  ρεκόρ της και να συνευρεθεί ερωτικά με 600 άνδρες το 2025

Ένα μοντέλο του OnlyFans που ονομάστηκε «η πιο σεξουαλικά δραστήρια γυναίκα της Αυστραλίας», καθώς έχει αναφέρει  ότι  «κοιμήθηκε» με 300 άντρες σε ένα χρόνο, θέλει τω΄ρα να σπάσει το προηγουμένη «ρεκόρ» της και να κάνει το ίδιο με 600 άνδρες αυτή τη φορά.

Η Annie Knight, 26 ετών, θέλει να διπλασιάσει το προηγούμενο ρεκόρ της και δέχεται αιτήσεις από θαυμαστές που θέλουν να είναι ένας από τους 600 σεξουαλικούς της συντρόφους.

Μέχρι στιγμής αναφέρει ότι έχει βρει τους  450 και απομένουν ακόμη άλλοι 150 μέχρι να συμπληρώσει τον αριθμό 600 κς;ι να θέσει σε εφαρμογή το σχέδιό της για το 2025.

Η Knight, έχει λάβει μέχρι στιγμής περισσότερες από 2000 αιτήσεις και επί του παρόντος τις ταξινομεί.

Η ίδια  ενημέρωσε  για την «πρόοδό» της με τις αιτήσεις την Πέμπτη, μοιράζοντας μερικές ασυνήθιστες λεπτομέρειες από τους υποψήφιους.

Βγάζοντας στις ιστορίες της στο Instagram, η Annie μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο της απάντησης ενός άνδρα στο «υπάρχει κάτι άλλο που πρέπει να ξέρω για σένα;» ερώτηση στο έντυπο της αίτησής της.

«Πάντα βάζω τη γυναίκα να έρχεται σε οργασμό πριν από εμένα. Σέβομαι και η συναίνεση είναι η πρώτη μου προτεραιότητα. Θα φροντίσω να σας κάνω να νιώθετε άνετα και ασφαλείς ανά πάσα στιγμή», έγραψε ο αιτούντας.

Σε ένα άλλο Instagram Story, η Αυστραλή εξέφρασε τη δυσπιστία της για το διεθνές ενδιαφέρον.

«Δεν μπορώ να πιστέψω πόσοι άνθρωποι από όλο τον κόσμο θέλουν να είναι μέρος της πρόκλησης μου! Το πιο ωραίο μέρος σε αυτό είναι να λαμβάνετε εφαρμογές από τόσες πολλές διαφορετικές χώρες και πόλεις», έγραψε σε μια selfie καθρέφτη.

Οι ερωτήσεις για την πρόκληση Annie περιλαμβάνουν τυπικές λεπτομέρειες όπως όνομα και διεύθυνση email, καθώς και τοποθεσία.

Αλλά οι υποψήφιοι σύντροφοι της Annie ερωτώνται επίσης εάν είναι πρόθυμοι να υποβληθούν σε εξετάσεις για πιθανές σεξουαλικά μεταδιδόμενες λοιμώξεις (ΣΜΝ) πριν κάνουν την πράξη, αποδεικνύοντας τη δέσμευση του μοντέλου για την υγεία και την ασφάλεια.

«Θα μου επέτρεπες να το κινηματογραφήσω και να το πουλήσω στις πλατφόρμες μου (δεν θα φαίνεται πρόσωπο);». ρωτάει επίσης ένας άλλος στο έντυπο αίτησης.

Άλλες ερωτήσεις περιλαμβάνουν “ποια είναι η αγαπημένη σας θέση;” και “πόσο ύψος είσαι;”

Οι υποψήφιοι πρέπει επίσης να ανεβάσουν μια φωτογραφία τους και να συνδέσουν τον λογαριασμό τους στο Instagram.

Η Annie έχει κάνει το όνομά της στο διαδίκτυο καθώς μοιράζεται εκατοντάδες ιστορίες σεξ με τους 132.000 ακολούθους της.

Τον Μάιο, αποκάλυψε ότι μία από την πρώην κοπέλα του αγαπημένου της εισέβαλε κάποτε στο σπίτι του και φέρεται να της επιτέθηκε όταν τους έπιασαν στο κρεβάτι μαζί.

Έχει επίσης δεσμευτεί να καταρρίψει το δικό της ρεκόρ με 600 άντρες το 2025.

Αφού ισχυρίστηκε ότι κοιμήθηκε με 300 άντρες το 2023, αποφάσισε επίσης να ανεβάσει τα επίπεδα για την επόμενη χρονιά και να διπλασιάσει το εκπληκτικό ρεκόρ της στους 600 το 2025.

«Το να είμαι στη βιομηχανία της ψυχαγωγίας ενηλίκων μου έχει αναδείξει το ποσό της κρίσης που λαμβάνουν οι γυναίκες μόνο και μόνο επειδή έχουν σεξουαλική όρεξη», είπε η Annie στο Perth Now.

Πρόσθεσε ότι ελπίζει να σπάσει το στίγμα γύρω από τις γυναίκες που απολαμβάνουν το περιστασιακό σεξ.

«Συμπεριφέρομαι κυριολεκτικά με τον ίδιο τρόπο όπως πολλοί άντρες στον κόσμο, αλλά με κρίνουν για αυτό που κάνω. Είναι γελοίο», πρόσθεσε η Άννι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.