ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals.gr

Νάξος: Λιτανεία από τους κατοίκους για να βρέξει – Δεν έχει πέσει σταγόνα εδώ και έξι μήνες!

Οι αγρότες αντιμετωπίζουν μεγάλο πρόβλημα και οι καλλιέργειες απειλούνται από τη ξηρασία

Νάξος: Λιτανεία από τους κατοίκους για να βρέξει – Δεν έχει πέσει σταγόνα εδώ και έξι μήνες!

Οι κάτοικοι της Νάξου προχώρησαν σε λιτανεία με την ελπίδα να βρέξει καθώς το νησί αντιμετωπίζει τεράστιο πρόβλημα.

Πιο συγκεκριμένα, σήμερα γίνονται λιτανείες, προκειμένου να βρέξει, καθώς οι αγρότες αντιμετωπίζουν μεγάλο πρόβλημα και οι καλλιέργειες απειλούνται από τη ξηρασία.

Σημειώνεται πως την τελευταία φορά που στο νησί είχε γίνει λιτανεία για να παρακαλέσουν τον Θεό για βροχή, ήταν το 1966.

«Τότε, ιερείς και ποίμνιο είχαν κατεβάσει τις εικόνες στη θάλασσα και την επόμενη ημέρα έβρεξε», δήλωσε στους Αταίριαστους του ΣΚΑΪ, ο πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Νάξου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.