ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ωραίος ο Α.Σαμαράς στην ομιλία του! Νόμιζες, ακούγοντάς τον, ότι διάβαζες τα ρεπορτάζ του pronews.gr. Welcome to the club!

Πάργα: Πρώην δήμαρχος εντοπίστηκε νεκρός – Είχε πάει για ψάρεμα και βρέθηκε σε βράχια

Οι συγγενείς του ανησύχησαν όταν καθυστέρησε να επιστρέψει στο σπίτι και ενημέρωσαν αμέσως τις αρχές

Πάργα: Πρώην δήμαρχος εντοπίστηκε νεκρός – Είχε πάει για ψάρεμα και βρέθηκε σε βράχια

Νεκρός βρέθηκε ο πρώην δήμαρχος Πάργας, Θανάσης Λιόλιος στην παραλία Λούτσα της Πρέβεζας.

Ο κύριος Λιόλιος, που είχε εξαφανιστεί από το προηγούμενο βράδυ, είχε πάει για υποβρύχιο ψάρεμα, μια δραστηριότητα που αγαπούσε ιδιαίτερα.

Οι συγγενείς του ανησύχησαν όταν καθυστέρησε να επιστρέψει στο σπίτι και ενημέρωσαν αμέσως τις αρχές. Από νωρίς το πρωί, ομάδες του Λιμενικού και της Αστυνομίας κινητοποιήθηκαν για την αναζήτησή του. Στο πλαίσιο των ερευνών, εντοπίστηκε το αυτοκίνητό του κοντά στις πρώην κατασκηνώσεις στην περιοχή της Λούτσας, και μέσα σε αυτό βρέθηκε το κινητό του τηλέφωνο, κάτι που αύξησε την αγωνία των αρχών και της οικογένειας.

Σύμφωνα με το kanalakinews.gr οι έρευνες επικεντρώθηκαν στην ευρύτερη περιοχή, τόσο από στεριά όσο και από θάλασσα, με τη βοήθεια σκάφους του Λιμενικού και δυτών. Δυστυχώς, πριν από λίγες ώρες, το σώμα του πρώην δημάρχου βρέθηκε σε βραχώδη ακτή της περιοχής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Θανάσης Λιόλιος είχε υπηρετήσει ως δήμαρχος Πάργας, αφήνοντας πίσω του σημαντικό έργο και όντας ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία. Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη σε όσους τον γνώριζαν και τον εκτιμούσαν για την προσφορά και τον χαρακτήρα του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.