ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Πάτρα: «Έφυγε» από τη ζωή η 38χρονη έγκυος που υπέστη τρεις ανακοπές – Είχε χάσει και το βρέφος

Η άτυχη γυναίκα είχε μία κόρη 8 ετών

Πάτρα: «Έφυγε» από τη ζωή η 38χρονη έγκυος που υπέστη τρεις ανακοπές – Είχε χάσει και το βρέφος

«Έφυγε» από τη ζωή η 38χρονη έγκυος που υπέστη τρεις ανακοπές στην Πάτρα.  Η άτυχη 38χρονη, υπέστη τριπλή ανακοπή, διασωληνώθηκε, εισήχθη στη ΜΕΘ του νοσοκομείου και άμεσα οι γιατροί έκαναν επέμβαση για να πάρουν το παιδί.

Το οποίο όμως δυστυχώς, διαπιστώθηκε ότι ήταν ήδη νεκρό.

Όπως μεταδίδει το tempo24, η 38χρονη έδωσε σκληρή μάχη για αρκετές ώρες νοσηλευόμενη στη ΜΕΘ σε πολύ κρίσιμη κατάσταση.

Μία μάχη που όμως αποδείχθηκε άνιση καθώς νωρίτερα άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο, βυθίζοντας σε βαρύ πένθος οικείους και φίλους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr η γυναίκα βρισκόταν στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης, και μεταφέρθηκε εκτάκτως στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών χθες το βράδυ, κατόπιν παρότρυνσης της γυναικολόγου που την παρακολουθούσε, καθώς είχε νοιώσει έντονους πόνους. Ο σύζυγός της κάλεσε άμεσα ασθενοφόρο και συνόδευσε τη σύζυγό του μέχρι το Νοσοκομείο, όπου έξω από τα επείγοντα διαπίστωσαν πως είχε και αιμορραγία.

Ηδη ενώ περίμεναν να την δουν οι γιατροί, ο σύζυγός της φώναζε προς το νοσηλευτικό προσωπικό ότι η γυναίκα του δεν έδειχνε να είναι καλά και «πάγωνε». Η κοπέλα όπως διαπιστώθηκε υπέστη τριπλή ανακοπή, διασωληνώθηκε, εισήχθη στη ΜΕΘ του νοσοκομείου και άμεσα οι γιατροί έκαναν επέμβαση για να πάρουν το παιδί. Το οποίο όμως, δυστυχώς, διαπιστώθηκε ότι ήταν ήδη νεκρό.

Και ο επίλογος της τραγωδίας γράφτηκε σήμερα περίπου στις 5 το απόγευμα όταν η 38χρονη δεν τα κατάφερε και κατέληξε. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η γυναίκα είχε μεσογειακή αναιμία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η άτυχη γυναίκα είχε μία κόρη 8 ετών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.