ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Πέθανε ο δημοσιογράφος Λευτέρης Γιαννακόπουλος μετά από πολύχρονη μάχη με τη νόσο του Πάρκινσον

Εργάστηκε για πάνω από είκοσι χρόνια στις εφημερίδες «ΤΟ ΒΗΜΑ» και «ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ»

Πέθανε ο δημοσιογράφος Λευτέρης Γιαννακόπουλος μετά από πολύχρονη μάχη με τη νόσο του Πάρκινσον

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ με θλίψη ανακοινώνει την απώλεια του συναδέλφου Ελευθέριου (Λευτέρη) Γιαννακόπουλου, μετά από μάχη χρόνων με την νόσο του Πάρκινσον.

Ο Λευτέρης Γιαννακόπουλος γεννήθηκε το 1957, στην Αθήνα.

Το 1986, αποφοίτησε από το Τμήμα Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, έχοντας ήδη ξεκινήσει την δημοσιογραφική του καριέρα στην εφημερίδα «Ριζοσπάστης», ως συντάκτης ύλης.

Στη συνέχεια, εργάστηκε για πάνω από είκοσι χρόνια στις εφημερίδες «ΤΟ ΒΗΜΑ» και «ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ», όπου διετέλεσε διευθυντής σύνταξης. Από το 2017, ήταν συνταξιούχος.

Ο Λευτέρης Γιαννακόπουλος υπήρξε ένας συνάδελφος εργατικός, ευσυνείδητος, με βαθιά μόρφωση, ήθος και άψογη συναδελφική συμπεριφορά, ο οποίος δεν έπαψε ποτέ να βοηθά νεότερους συναδέλφους και να στέκεται δίπλα τους.

Με την εξειδίκευση και τις γνώσεις του διακρίθηκε στον σχεδιασμό των εφημερίδων και αφιερώθηκε στη δημοσιογραφία, η οποία, κατά τον ίδιο, «πρέπει πάντα να υπηρετεί κοινωνικό σκοπό».

Το Διοικητικό Συμβούλιο συλλυπείται τους οικείους, τους φίλους, την οικογένεια και κυρίως, τη σύζυγο του Λευτέρη Γιαννακόπουλου και καλή συνάδελφο, Ελένη Βουλτσίδου και τη μονάκριβη κόρη του, Κατερίνα.

Τα στοιχεία της κηδείας του Λευτέρη Γιαννακόπουλου θα γνωστοποιηθούν με νεότερη ανακοίνωση της Ενώσεως.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παράκληση της οικογένειας είναι, αντί στεφάνων, να υποστηριχθεί η έρευνα που πραγματοποιείται στο Αιγινήτειο Νοσοκομείο για τη νόσο του Πάρκινσον:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.