ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Πέθανε ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Νιάκας στα 73 του χρόνια

Ο Βαγγέλης Νιάκας εργάστηκε επί μακρόν σε εφημερίδες

Πέθανε ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Νιάκας στα 73 του χρόνια

Tην τελευταία του πνοή σε ηλικία 73 ετών άφησε ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Νιάκας.

Τον θάνατο του δημοσιογράφου ανακοίνωσε νωρίτερα το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ. Ο Βαγγέλης Νιάκας έφυγε από τη ζωή στα 73 του χρόνια σήμερα (13/6).

Ο Βαγγέλης Νιάκας γεννήθηκε στον Παλαμά Καρδίτσας το 1951. Μετά το Λύκειο σπούδασε στην Ιταλία από όπου αποφοίτησε από τη Σχολή Οικονομίας και Εμπορίου του Πανεπιστημίου της Μπολόνια.

Τη δημοσιογραφία ξεκίνησε το 1978 στην εφημερίδα «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ» ενώ στη συνέχεια εργάστηκε στις εφημερίδες «ΒΡΑΔΥΝΗ», «ΑΥΓΗ», «ΓΝΩΜΗ», «ΚΕΡΔΟΣ», και «ΠΡΩΤΗ» καλύπτοντας το ρεπορτάζ του Υπουργείου Γεωργίας.

Το 1989 υπήρξε συνιδρυτής και εκδότης της εφημερίδα «ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ».

Ο Βαγγέλης Νιάκας υπήρξε ένας καταρτισμένος δημοσιογράφος με επαγγελματική επάρκεια, ο οποίος εργάστηκε επί μακρόν σε εφημερίδες.

Η εφημερίδα «ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ», που ξεκίνησε το 1989 ως εβδομαδιαία, την εποχή της άνθησης του Χρηματιστηρίου μετατράπηκε σε ημερήσια ξεπερνώντας σε κυκλοφορία τις παραδοσιακές οικονομικές εφημερίδες της εποχής για να ακολουθήσει η πτώση και το κλείσιμο του εντύπου μερικά χρόνια αργότερα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα στοιχεία της κηδείας του Βαγγέλη Νιάκα θα γνωστοποιηθούν με νεότερη ανακοίνωση της Ενώσεως.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.