ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Πευκοχώρι Χαλκιδικής: Χωρίς νερό εν μέσω καύσωνα – Τουρίστες ακυρώνουν κρατήσεις και ζητούν τα χρήματά τους πίσω

Το πρόβλημα παρουσιάζεται κάθε χρόνο στην περιοχή όμως φέτος είναι εντονότερο

Πευκοχώρι Χαλκιδικής: Χωρίς νερό εν μέσω καύσωνα – Τουρίστες ακυρώνουν κρατήσεις και ζητούν τα χρήματά τους πίσω

Ο δήμος έχει απευθύνει έκκληση σε όλους να μην χρησιμοποιούν άσκοπα νερό να μην ποτίζουν τους κήπους και να μην πλένουν τα αυτοκίνητα.

Σε απόγνωση βρίσκονται κάτοικοι και παραθεριστές στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής καθώς δεν έχουν νερό εδώ και οκτώ μέρες.

Εν μέσω καύσωνα δεν υπάρχει νερό και οι κάτοικοι προσπαθούν τα βράδια να γεμίζουν μπουκάλια και κουβάδες για να εξυπηρετηθούν, τη στιγμή που στα σούπερ μάρκετ δεν υπάρχουν πλέον εμφιαλωμένα νερά.

Η κατάσταση είναι ιδιαίτερα δύσκολη για τους μόνιμους κατοίκους και μαγαζιά της εστίασης ενώ τυχεροί μέσα στην ατυχία τους είναι όσοι βρίσκονται σε ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια που έχουν δεξαμενές, οι οποίες δεν καλύπτουν τις μεγάλες ανάγκες.

Ο δήμος έχει απευθύνει έκκληση σε όλους να μην χρησιμοποιούν άσκοπα νερό, να μην ποτίζουν τους κήπους και να μην πλένουν τα αυτοκίνητα.

Ταυτόχρονα, γίνονται και διακοπές υδροδότησης από τις 00:00 μέχρι και τις 6:00, σε μία προσπάθεια να υπάρξει καλύτερη διαχείριση, ενώ το έργο της αφαλάτωσης θα ολοκληρωθεί το 2025.

Πάντως, από τον δήμο αναφέρουν πως η αφαλάτωση δεν θα δώσει οριστική λύση αφού χρειάζεται να γίνουν και άλλες γεωτρήσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.