ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Σάπια κολόνα είχε πέσει και στο Παγκράτι: Εκατοντάδες προβληματικές κατασκευές σε πολλές περιοχές

Εργαζόμενοι τρόλεϊ αναφέρουν πως υπάρχουν κολόνες που τοποθετήθηκαν το 1939 και 85 χρόνια αργότερα δεν έχουν αλλαχτεί ακόμα

Σάπια κολόνα είχε πέσει και στο Παγκράτι: Εκατοντάδες προβληματικές κατασκευές σε πολλές περιοχές

Η πτώση της κολόνας στη Νέα Φιλαδέλφεια που τραυμάτισε τη 14χρονης στο κεφάλι, δεν ήταν η μοναδική που παρουσίαζε πρόβλημα καθώς ένα παρόμοιο περιστατικό καταγράφηκε στις αρχές Αυγούστου στο Παγκράτι.

Μάλιστα, οι προβληματικές κολόνες, όπως αναφέρει το «Live News» του Mega, καταγράφονται τόσο στη συγκεκριμένη περιοχή, όπου διακρίνεται μία εντελώς σάπια κατασκευή, όσο και σε άλλες.

Στον Βύρωνα για παράδειγμα αντικρίζει κανείς μία παρόμοια εικόνα, με σκουριασμένους και ετοιμόρροππυς στύλους φωτισμού. Και στη Θεσσαλονίκη καταγράφονται διαλυμένες κολόνες κάθε είδους, ακόμα και ιστός σημαίας. Σκουριά παρατηρείται και στα φανάρια.

Αλλά και στην Πάτρα, όπου οι κακοτεχνίες δίνουν και παίρνουν. Στα βόρεια προάστια υπάρχει ανάρτηση που αναφέρει επικίνδυνη κολόνα της ΔΕΗ στη συμβολή της οδού Μουσών με τη λεωφόρο Κηφισιάς. Ο οπλισμός σκούριασε, το τσιμέντο έφυγε, χωρίς όμως η κατασκευή να αντικατασταθεί.

Στη Χαλκιδική με μία δόση χιούμορ συγκρίνουν μία κολόνα με ιδιαίτερο αρχιτεκτονικό ενδιαφέρον με τον πύργο της Πίζας. Στην Καλαμπάκα στύλος ηλεκτροφωτισμού έχει λάβει επικίνδυνη κλίση. Αλλά και σε άλλες περιοχές της χώρας καταγράφεται πλήθος παρόμοιων περιστατικών.

Γνωστό από το 2011 ότι είναι σάπιες οι κολόνες

Εργαζόμενοι τρόλεϊ αναφέρουν πως υπάρχουν κολόνες που τοποθετήθηκαν το 1939 και 85 χρόνια αργότερα δεν έχουν αλλαχτεί ακόμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως αποκαλύπτεται, το 2011 ο ΟΣΥ προχώρησε σε προκήρυξη διαγωνισμού για να αντικατασταθούν οι κολόνες, ύψους 1,6 εκατ. ευρώ, ωστόσο το έργο αυτό δεν ολοκληρώθηκε ποτέ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.