ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δεν ξέρω ποιος θα κερδίσει στις αμερικανικές εκλογές αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι μόνο ο Τραμπ μπορεί να σώσει το δολάριο ως νόμισμα...
prodeals

Σε έξαρση οι κλοπές ελαιόκαρπου σε όλη την Ελλάδα – Ιδιοκτήτης ελαιοτριβείου στη Μεσσηνία κοιμάται μέσα για να μην τον κλέψουν

Είπε πως νιώθει «όμορφα» που κοιμάται στο ελαιοτριβείο «γιατί προστατεύω το ελαιόλαδο το δικό μου και των παραγωγών»

Σε έξαρση οι κλοπές ελαιόκαρπου σε όλη την Ελλάδα – Ιδιοκτήτης ελαιοτριβείου στη Μεσσηνία κοιμάται μέσα για να μην τον κλέψουν

Ο ιδιοκτήτης ενός ελαιοτριβείου στη Μεσσηνία έφτασε στο σημείο να κοιμάται μέσα στην επιχείρησή του για να μην τον κλέψουν.

Ο Ηλίας Κωστόπουλος από τη Λευκοχώρα Μεσσηνίας είπε πως νιώθει «όμορφα» που κοιμάται στο ελαιοτριβείο «γιατί προστατεύω το ελαιόλαδο το δικό μου και των παραγωγών».

Μάλιστα, δίπλα στο κρεβάτι του έχει και έναν φακό ενώ μέχρι τις 4 τα ξημερώματα δεν κοιμάται. «Δεν μπορείς να πεις φυλάω και κοιμάμαι. Κοιμάμαι μόνο τις πρωινές ώρες που χαράζει», είπε στον ALPHA.

Στο ελαιοτριβείο τα φώτα είναι ανοιχτά και «όλα είναι σε ετοιμότητα και τα σκυλιά για να με προειδοποιήσουν».

Στη Μεσσηνία «έχουμε καλή ποιότητα ελαιολάδου και σε αυτό βοηθάει η μορφολογία του εδάφους και το μικροκλίμα που έχουμε στην κάθε περιοχή».

Ο κ. Κωστόπουλος σχολίασε πως «το λάδι είναι μία εύκολη λεία για όλους. Εμείς εδώ γεμίζουμε για τους παραγωγούς και τη σοδειά τους περίπου 5.000 δοχεία τη σεζόν».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όσον αφορά τη φετινή παραγωγή, τα νέα είναι δυσοίωνα σύμφωνα με τον κ. Κωστόπουλο: «πάει χάλια, από ότι φαίνεται μέχρι στιγμής υπάρχει μείωση πάνω από 50%».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.