ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Σέρρες: Νεκρός 40χρονος υλοτόμος στο Καστανοχώρι που καταπλακώθηκε από δένδρο

Προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Βισαλτίας

Σέρρες: Νεκρός 40χρονος υλοτόμος στο Καστανοχώρι που καταπλακώθηκε από δένδρο

Τη ζωή του έχασε ένας 40χρονος υλοτόμος όταν το δένδρο, το οποίο φέρεται να έκοβε τον καταπλάκωσε, στις Σέρρες.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το Infonews24.gr, ο άτυχος άνδρας από τον Σταυρό Θεσσαλονίκης φέρεται να είχε πάει για υλοτομία στην περιοχή «Γιανίτση» της Κοινότητας Καστανοχωρίου.

Σέρρες: Σοκ στην τοπική κοινωνία για τον θάνατο του 40χρονου

O λάθος υπολογισμός, έφερε την οξιά να πέφτει πάνω του, με αποτέλεσμα να τον καταπλακώσει. Η τοπική κοινωνία του Καστανοχωρίου στο Δήμο Βισαλτίας είναι συγκλονισμένη από τον τραγικό θάνατο του 40χρονου, που βύθισε στο πένθος την οικογένειά του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Βισαλτίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.