
Νέο σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (09/04) στον ΒΟΑΚ, στο ύψος του κόμβου Σπηλίου στο Ρέθυμνο με την εμπλοκή τριών οχημάτων.
Όπως αναφέρει το goodnet.gr, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες στο τροχαίο τραυματίστηκε μία γυναίκα την οποία παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Στο σημείο βρίσκονται άντρες της Τροχαίας ΒΟΑΚ, προκειμένου να διαπιστώσουν τι ακριβώς έχει συμβεί αλλά και για να ρυθμίσουν την κυκλοφορία.
Δείτε φωτογραφίες:
Όπως μπορούμε να δούμε στις παραπάνω φωτογραφίες, τα δύο από τα οχήματα «ανέβηκαν» στην διαχωριστική μπάρα, ενώ το τρίτο εκσφενδονίστηκε στα πρανή.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.