Καρυστιανού, Σαμαράς, Τσίπρας: Βλέπω 12 (τουλάχιστον) κόμματα στην επόμενη Βουλή. Κυβέρνηση δεν βλέπω...

Στον εξαφανισμένο γιο της εισαγγελέως ανήκει η σορός που βρέθηκε στον Τύρναβο

«Είναι το παιδί μας»: Τα πρώτα λόγια συγγενή του Β.Καλογήρου

Στον εξαφανισμένο γιο της εισαγγελέως ανήκει η σορός που βρέθηκε στον Τύρναβο

«Είναι το παιδί μας», δήλωσε σήμερα συγγενής του αγνοούμενου 39χρονου Βασίλη Καλογήρου, μετά την είδηση ότι σορός εντοπίστηκε σε προχωρημένη σήψη στον Τύρναβο.

Ειδικότερα, συγγενής του Βασίλη Καλογήρου δήλωσε πως η οικογένειά του, βλέποντας φωτογραφίες του πτώματος που βρέθηκε σήμερα στον Τύρναβο, πιστεύει ότι η σορός ανήκει στον 39χρονο που αγνοείται από τις 30 Δεκεμβρίου.

Η μητέρα του Βασίλη Καλογήρου βρίσκεται στο σημείο που εντοπίστηκε η σορός, ενώ αναμένεται και η ιατροδικαστική εξέταση για να δοθεί η τελική απάντηση.

Διαβάστε σχετικά: Η στιγμή της αναγνώρισης: «Είναι ο γιος μου» ψιθύρισε συντετριμμένη η εισαγγελέας και μητέρα του Βασίλη Καλογήρου

«Είμαστε σε πολύ δύσκολη θέση, το παιδί αυτό είναι. Έχει γίνει αναγνώριση από φωτογραφίες μόνο που στείλανε. Θα γίνει ιατροδικαστική έρευνα και θα βεβαιωθούμε. Έχει πάει η μητέρα του στο σημείο που βρέθηκε το πτώμα μαζί με τους αστυνομικούς. Το σημείο που βρέθηκε δεν έχει καμία σχέση με τον ποταμό, είναι επάνω σε λόφο, επάνω σε μαντρί, εκεί το πήγανε το σώμα του παιδιού. Δεν πήγε το παιδί μόνο του εκεί», λέει ο στενός συγγνενής του Βασίλη Καλογήρου μιλώντας στο MEGA.

Εάν το αποτέλεσμα της ιατροδικαστικής επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για τον Βασίλη Καλογήορου, τότε όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά σχετικά με το πώς κατέληξε εκεί ο 39χρονος και εάν υπήρξε κάποιο ατύχημα ή έπεσε θύμα εγκληματικής ενέργειας.

photo
photo

Σημειώνεται πως το πιο πιθανό σενάριο είναι η σορός να ανήκει στον Βασίλη Καλογήρου, όπως δήλωσε νωρίτερα μιλώντας σε γνωστή ιστοσελίδα και ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης, που έχει αναλάβει να ερευνήσει την υπόθεση εξαφάνισής.

«Ανήκει κατά 95% στον Βασίλη Καλογήρου», ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ όπως είπε υπάρχουν πολλά στοιχεία που ταυτίζονται με τον αγνοούμενο, όπως τα ρούχα. Ανέφερε δε ότι η σορός που βρέθηκε φέρει ένα χτύπημα στο κεφάλι.

Ο δήμαρχος Τυρνάβου, Στέλιος Τσικριτσής, ανέφερε ότι «ο συναγερμός σήμανε όταν ένας άνδρας που διατηρεί ποιμνιοστάσιο κοντά στο σημείο που βρέθηκε η σορός παρατήρησε ασυνήθιστη συμπεριφορά από σκυλιά της περιοχής, τα οποία τις τελευταίες ημέρες κινούνταν επίμονα προς το σημείο. Όταν ο ίδιος ακολούθησε τη διαδρομή τους, αντιλήφθηκε έντονη δυσοσμία και εντόπισε το πτώμα σε προχωρημένη σήψη. Άμεσα ειδοποιήθηκαν οι Αρχές».

«Το σημείο έχει αποκλειστεί σε ακτίνα εκατοντάδων μέτρων», πρόσθεσε.

«Ο άνδρας που εντοπίστηκε φορούσε μπλε μπουφάν και μπλε τζιν. Η σορός ήταν σε προχωρημένη σήψη», πρόσθεσε. Σημειώνεται πως ο αγνοούμενος 39χρονος Βασίλης, σύμφωνα με το Missing Alert φορούσε και μπλε μπουφάν αλλά και μπλε τζιν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.