ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Σχολικό έτος 2024-2025: Αναλυτικά όλες οι αργίες

Δυνατότητα για μικρή ανάπαυλα από τις σχολικές υποχρεώσεις δίνουν οι σχολικές αργίες δείτε τις ημερομηνίες

Σχολικό έτος 2024-2025: Αναλυτικά όλες οι αργίες

Σε λίγες εβδομάδες επιστρέφουν στα θρανία οι μαθητές ολόκληρης της χώρας καθώς το πρώτο σχολικό κουδούνι θα χτυπήσει την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου.

Οι σχολικές αργίες φέτος πέφτουν ως εξής:

28η Οκτωβρίου 2024: Πέφτει Δευτέρα, τα σχολεία θα γιορτάσουν από Παρασκευή 25 Οκτωβρίου με τις καθιερωμένες γιορτές, οπότε εκτός της παρέλασης δίνεται η δυνατοτητα για ένα τετραήμερο.

17 Νοεμβρίου 2024 – Πολυτεχνείο: Πέφτει Κυριακή

 Χριστούγεννα: Τα σχολεία κλείνουν στις 23 Δεκεμβρίου, φέτος είναι Δευτέρα επομένως οι μαθητές έχουν δύο γεμάτες εβδομάδες διακοπών, αφού επιστρέφουν στα θρανία την Τετάρτη 8 Ιανουαρίου.

Καθαρά Δευτέρα: Το πρώτο ανοιξιάτικο τριήμερο, αφού θα πέσει σχετικά νωρίς, μιας και το Πάσχα είναι Απριλιο. Η Καθαρά Δευτέρα είναι στις 3 Μαρτίου και δινει την δυνατότητα για ένα τριήμερο με μασκαρέματα και ξεφάντωμα λίγο πριν την έναρξη της Σαρακοστής.

25η Μαρτίου 2025: Ο εορτασμός της επετείου της Ελληνικής Επανάστασης φέτος πέφτει Τρίτη και η σχολική γιορτή θα γίνει Δευτέρα 24 Μαρτίου, επομένως ακόμα ένα τετραήμερο περιμένει τους μαθητές.

Πάσχα 2025: Είναι στις 20 Απριλίου, τα σχολεία θα κλεισουν την Παρασκευή 11 Απριλίου και θα ανοίξουν πάλι την Δευτέρα 28 Απριλίου.

Πρωτομαγιά: Πέφτει Πέμπτη και τα σχολεία θα είναι κλειστά λόγω της καθιερωμένης αργίας – απεργίας της Εργατικής Πρωτομαγιάς.

Η τελευταία σχολική αργία είναι εκείνη του Αγίου Πνεύματος, που το 2025 θα είναι την Δευτέρα 9 Ιουνίου και θα χαρίσει ένα ακόμη τριήμερο στους μαθητές.

Να σημειώσουμε ότι στις σχολικές αργίες πρέπει να ληφθεί υπόψιν και η ημέρα εορτασμού του εκάστοτε πολιούχου Αγίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.