
Μία αποκαλυπτική συνομιλία ανάμεσα σε δύο συναδέλφους του 60χρονου μοιραίου σταθμάρχη, ο οποίος είχε βάρδια τη νύχτα της τραγωδίας των Τεμπών, ήρθε στο «φως» της δημοσιότητας.
Πρόκειται για δύο από τους παλαιότερους σταθμάρχες, οι οποίοι ακούγονται να συνομιλούν, αναφερόμενοι με εξαιρετικά αρνητικό τρόπο στο πρόσωπο του 60χρονου.
Τον χαρακτηρίζουν «ξερόλα», ενώ σχολιάζουν και το γεγονός ότι έγινε σταθμάρχης στα 60 του χρόνια. Ακολουθούν αναλυτικά οι συνομιλίες του:
«-Αυτός μου λέει είναι ένας μ@@@@@@, ήταν λέει, ένας μ@@@@@@ ξερόλας, δεν σήκωνε μύγα στο σπαθί του, ένας μ@@@@@@ και μισός.
– Λέει ήταν όλοι αγανακτισμένοι με αυτόν εδώ πέρα. Το έπαιζε λέει ξερόλας ”κι εγώ ξέρω και κάνω και ράνω”. Αυτά μου είπε».
-Που είχε φύγει αυτός, με μετάταξη ήταν;
-Ναι κι αυτός είχε φύγει με μετάταξη.
-Ναι δεν θυμάμαι.
-Ε τώρα 60 χρονών ο μ@@@@@@ γύρισε κι αυτός ήθελε να φύγει σαν σταθμάρχης, άντε κι αυτός.
Στη συνέχεια, οι δυο σταθμάρχες αναφέρονται και στη γενικότερη κατάσταση που επικρατεί στον ΟΣΕ τα τελευταία χρόνια:
-Κοίταξε, έγιναν εγκλήματα τα τελευταία 10-12 χρόνια από το ’10 και μετά και που έδιωξαν το προσωπικό και τους σταθμάρχες και τους μηχανοδηγούς. Ε, όλα αυτά τα πληρώνουμε τώρα».
Σημειώνεται πως ο 60χρονος σταθμάρχης – εις βάρος του οποίου ασκήθηκαν για τα Τέμπη οι ποινικές διώξεις για διατάραξη της ασφάλειας των συγκοινωνιών, ανθρωποκτονίες και σωματικές βλάβες εξ αμελείας από την 1η Αυγούστου του 2024 – βρίσκεται εκτός φυλακών.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.