ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Τέμπη: Ποινικές διώξεις για το «μπάζωμα» σε 4 άτομα – Ανάμεσα τους και ο Κωνσταντίνος Αγοραστός

Ποινική δίωξη για παράβαση καθήκοντος σε τέσσερις υπηρεσιακούς παράγοντες

Τέμπη: Ποινικές διώξεις για το «μπάζωμα» σε 4 άτομα – Ανάμεσα τους και ο Κωνσταντίνος Αγοραστός

Μετά την ολοκλήσωση της συμπληρωματικής έρευνας και τις μηνύσεις των συγγενών των νεκρών στα Τέμπη, ασκήθηκαν ποινικέ διώξεις για παράβαση καθήκοντος σε τέσσερις υπηρεσιακούς παράγοντες. Μεταξύ αυτών και ο πρώην περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κωνσταντίνος Αγοραστός.

Σύμφωνα με την «ΕΡΤ», η εν λόγω διάταξη θεωρείται συναφής με την δικογραφία για τα Τέμπη και διαβιβάζεται στην Εισαγγελία Εφετών Λάρισας.

Οι διώξεις είναι πλημμεληματικού χαρακτήρα και αφορούν σε ενέργειες που έκαναν οι 4 υπηρεσιακοί παράγοντες αναφορικά με την διαμόρφωση του χώρου του σιδηροδρομικού δυστυχήματος (μπάζωμα).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για παράβαση καθήκοντος κατηγορείται ήδη ο Κώστας Αγοραστός και συγκεκριμένα, για την μη ενημέρωση των δικαστικών Αρχών σχετικά με τους χειρισμούς στο σημείο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.