
Για τους μαθητές, ο Μάρτιος είναι η ευκαιρία για ένα πολυήμερο διάλειμμα από τις σχολικές υποχρεώσεις, καθώς φέτος, η ημερολογιακή συγκυρία δημιουργεί ένα τετραήμερο χωρίς μαθήματα με την 25η Μαρτίου να «πέφτει» Τρίτη, προσφέροντας επιπλέον ξεκούραση σε μαθητές και εκπαιδευτικούς.
Ωστόσο, τη Δευτέρα 24 Μαρτίου, οι μαθητές πρέπει να παρευρεθούν στις σχολικές εκδηλώσεις για την επέτειο της Επανάστασης του 1821. Η παρουσία είναι υποχρεωτική, καθώς θα τηρηθεί παρουσιολόγιο, και μετά την ολοκλήρωση των εορταστικών εκδηλώσεων θα αποχωρήσουν. Σε νηπιαγωγεία και δημοτικά, το ολοήμερο πρόγραμμα δεν θα λειτουργήσει.
Έτσι, με τη σχολική εβδομάδα να διακόπτεται από το εορταστικό τετραήμερο, οι μαθητές θα φύγουν από τις τάξεις την Παρασκευή 21 Μαρτίου και θα επιστρέψουν στα θρανία την Τετάρτη 26 Μαρτίου.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.