Σάλος έχει προκληθεί με τον λογαριασμό από bar-restaurant της Θεσσαλονίκης που χρεώνει ακόμα και το παγάκι στο ποτό. Ο εστιάτορας απάντησε λέγοντας πως δεν είναι ένα παγάκι σαν όλα τα άλλα αλλά είναι… ειδικό.
«Η πολιτική του μαγαζιού είναι να χρεώνουμε τον έξτρα πάγο. Είναι ένα ειδικό παγάκι που έχει μεγαλύτερη διάρκεια. Δεν είναι σαν τον πάγο που βάζουμε σε όλα τα ποτά. Πρόκειται για έναν μεγάλο κύβο που μπαίνει στα special ποτά μας. Γίνεται πάντα σε συνεννόηση του σερβιτόρου με τον πελάτη», είπε χαρακτηριστικά.
Ποιο είναι κατά την γνώμη σας το σημαντικότερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει σήμερα η Ελλάδα;
Σύνολο ψήφων: 23.702
«Εφόσον είναι ένα προϊόν το οποίο το αγοράζω, θεωρητικά μπορώ και να το πουλήσω. Σε αυτήν τη λογική όμως θα έπρεπε να πουλάω και το λάδι στη σαλάτα και το αλάτι στα φαγητά», δηλώνει ο Ανδρέας Γαϊτανίδης, επιχειρηματίας.
Σύμφωνα με τους καταστηματάρχες πάντως η τιμή του πάγου που αγοράζουν έχει αυξηθεί κατά 50%, ωστόσο μπορεί να χρεωθεί μόνο στην περίπτωση που αναγράφεται στον κατάλογο του μαγαζιού η τιμή του.
«Θεώρησε ο ιδιοκτήτης ότι πρέπει να χρεώσει και τον πάγο γιατί όντως έχει ανέβει και ως προϊόν, μην το σκέφτεστε μόνο ως νερό. Εάν πω σε ένα πελάτη ότι θα χρεώσω το παγάκι ή τη χαρτοπετσέτα νομίζω θα μου πετάξει το μαχαίρι», υποστηρίζει ο κ. Γαϊτανίδης.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.