ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το πιο αστείο στις «δημοσκοπήσεις» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ερωτώνται και οι νεοδημοκράτες αν «πρέπει να είναι υποψήφιος;»!
prodeals.gr

Θεσσαλονίκη: Πλοίο επέστρεψε στο λιμάνι για να μεταφερθεί 25χρονη επιβάτιδα στο νοσοκομείο

Την ώρα που πήγε να καθίσει στη καρέκλα, ένοιωσε έντονο πόνο στο δεξί γόνατο

Θεσσαλονίκη: Πλοίο επέστρεψε στο λιμάνι για να μεταφερθεί 25χρονη επιβάτιδα στο νοσοκομείο

Αλλαγή πορείας πλεύσης για το Blue Star Myconos έγινε χθες, όταν ο καπετάνιος αφού είχε ήδη αναχωρήσει από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης, επέστρεψε πίσω προκειμένου να μεταφερθεί στο νοσοκομείο μία επιβάτιδα ύστερα από τραυματισμό.

Συγκεκριμένα, επρόκειτο για μία 25χρονη κοπέλα η οποία αισθάνθηκε ξαφνικά έντονο πόνο στο γόνατο, αφότου προσπάθησε να καθίσει σε καρέκλα.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε το πλήρωμα και ο καπετάνιος και επέστρεψαν εκτάκτως πίσω στο λιμάνι, ώστε η νεαρή να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού:

Ενημερώθηκε το πρωί της Κυριακής η Λιμενική Αρχή Θεσσαλονίκης, για τραυματισμό 25χρονης επιβάτιδος εντός του Ε/Γ-Ο/Γ “BLUE STAR MYCONOS” Ν.Π. 10882, λίγο μετά τον απόπλου του πλοίου από τον λιμένα Θεσσαλονίκης, κατά την εκτέλεση προγραμματισμένου δρομολογίου του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Συγκεκριμένα, η επιβάτιδα, σύμφωνα με δήλωση της, την ώρα που πήγε να καθίσει στη καρέκλα, ένοιωσε έντονο πόνο στο δεξί γόνατο. Το πλοίο επέστρεψε εκ νέου στον λιμένα Θεσσαλονίκης και η ανωτέρω 25χρονη διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης “ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ”, για ιατρική περίθαλψη. Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.