Τελικά, τον Ζελένσκι έπρεπε να είχαμε το 2010. Θα ζητούσε κι άλλα 350 δισ. από την τρόικα και το ΔΝΤ...

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη Σέρβος που εκβίαζε 33χρονη ότι θα δείξει προσωπικές τους στιγμές στον χώρο εργασίας της

Μάλιστα, όπως καταγγέλλει το θύμα, ο συλληφθείς μερικές φορές την απειλούσε με μαχαίρι για να ικανοποιεί τις ορέξεις του

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη Σέρβος που εκβίαζε 33χρονη ότι θα δείξει προσωπικές τους στιγμές στον χώρο εργασίας της

Nέα υπόθεση «revenge porn» έρχεται αυτή τη φορά από τη Θεσσαλονίκη με τις απειλές και τον βιασμό να συνθέτουν μια φρικιαστική κατάσταση για μια 31χρονη γυναίκα που καταγγέλλει τον πρώην σύντροφό της από τη Σερβία.

Η 33χρονη γυναίκα επίσης σερβικής καταγωγής καταγγέλλει τον 31χρονο για «revenge porn», καθώς όπως ανέφερε  της έκανε τη ζωή ένα μαρτύριο.

Σύμφωνα με την καταγγελία του θύματος, ο άνδρας είχε καταγράψει προσωπικές τους στιγμές και την απειλούσε πως αν χωρίσουν, θα τα δείξει στα άτομα που δουλεύουν στον ίδιο χώρο εργασίας με την καταγγέλλουσα.

Μάλιστα, με τη διαρκή απειλή ότι θα αποκαλύψει βίντεο και φωτογραφίες στον χώρο που εργάζεται, αλλά και στον νέο σύντροφό της, την καλούσε και την υποχρέωνε σε ερωτικές μεταξύ τους συνευρέσεις.

Μάλιστα, κάποιες φορές την υποχρέωνε να δέχεται τις ορέξεις του με την απειλή μαχαιριού. Η κοπέλα, εξαντλημένη ψυχολογικά, ανέφερε το αποτρόπαιο περιστατικό και γενικότερα το μαρτύριο που υπέμενε στην αστυνομία.

Σημειώνεται ότι ο 31χρονος Σέρβος συνελήφθη, ενώ πάνω του βρέθηκε ένας αναδιπλούμενος σουγιάς.

Το πρωί οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, χωρίς, ωστόσο, να έχει δικηγόρο και έτσι πήρε προθεσμία και θα παρουσιαστεί ξανά τη Δευτέρα (24/02).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.