ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Απαραίτητος» ο Κικίλιας! Μην τρελαίνεστε, είναι απλά το αντίθετο του «παραιτήσιμος». Αλλωστε γιατί να παραιτηθεί; Για 65,000 καμένα στρέμματα και 2 νεκρούς ακόμα;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Θρήνος στις κηδείες των δύο ανδρών που έχασαν τη ζωή τους από τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε στο Ξυλόκαστρο 

Φίλοι, συγγενείς και γνωστοί οδήγησαν στην τελευταία τους κατοικία τον 35χρονο Δ.Σελέκο και τον 40χρονο Β.Κυριάκο

Θρήνος στις κηδείες των δύο ανδρών που έχασαν τη ζωή τους από τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε στο Ξυλόκαστρο 

Θλίψη και οδύνη επικράτησαν στις κηδείες των δύο ανδρών που έχασαν τη ζωή τους, κατά τη διάρκεια της μεγάλης φωτιάς στο Ξυλόκαστρο.

Φίλοι, συγγενείς και γνωστοί οδήγησαν στην τελευταία τους κατοικία τον 35χρονο Δημήτρη Σελέκο και τον 40χρονο Βασίλη Κυριάκο.

Η κηδεία του 35χρονου πραγματοποιήθηκε στον στον Iερό Nαό του Αγίου Γεωργίου στη Λυκοποριά Ξυλοκάστρου, ενώ η κηδεία του 40χρονου τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέα Πίτσων.

Πρόστιμο σε αντιδήμαρχο που κάπνιζε τα μελίσσια του την ώρα που εκδηλώθηκε η φωτιά στο Ξυλόκαστρο

Ο Αντιδήμαρχος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης, με αρμοδιότητα σε θέματα εποπτείας πολιτικής προστασίας, είναι ο άνδρας στον οποίο επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο, σε σχέση με τη φωτιά που ξέσπασε στις 29 Σεπτεμβρίου στη περιοχή.

Ο αντιδήμαρχος, προχωρούσε σε κάπνισμα των μελισσιών του με αποτέλεσμα να ερευνάται αν προκάλεσε εκείνος την φωτιά.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του iefimerida, ο ίδιος ομολόγησε τις θερμές εργασίες τις οποίες έκανε, ωστόσο δεν έχει ομολογήσει ότι ευθύνεται για τη φωτιά, λέγοντας πως την στιγμή εκείνη φλόγες ξεπήδησαν περίπου 250 μέτρα μακριά από εκείνον.

Εντύπωση προκαλεί ωστόσο πως στην αρχική του κατάθεση φέρεται να μην είχε αποκαλύψει τις εργασίες τις οποίες έκανε, ωστόσο χρειάστηκε να δώσει συμπληρωματική κατάθεση μετά την κατάθεση μάρτυρα «κλειδί» που φέρεται να υποστήριξε ότι είχε ακούσει τον Αντιδήμαρχο να λέει για το κάπνισμα των μελισσιών του.

Παράλληλα φέρεται να έπεσε σε κάποιες αντιφάσεις αν και υποστήριξε πως εκείνος κάλεσε την πυροσβεστική. Σημειώνεται πως όταν έφτασαν οι πυροσβέστες στο σημείο δεν βρήκαν κανέναν.

Όσον αφορά στις εργασίες που έκανε, φέρεται να ανέφερε ότι έκαιγε ξερές και χλωρές πευκοβελόνες, άδειασε το εργαλείο που είχε το έπλυνε και το πήρε σπίτι του, μετά την εκδήλωση της πυρκαγιάς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Διεύθυνση Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (ΔΑΕΕ), συγκεντρώνει τα αναγκαία αποδεικτικά στοιχεία για τη διαβίβασή τους προς τις αρμόδιες δικαστικές αρχές προκειμένου να διερευνηθούν ποινικές ευθύνες σε σχέση με την εκδήλωση της πυρκαγιάς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.