ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Τζέφρι Πάιατ: «Κρίσιμος ο ρόλος της Ελλάδας στον παγκόσμιο ενεργειακό χάρτη». Σωστό! Πληρώνει τα ακριβότερα καύσιμα του πλανήτη!

«Το παιδί πατούσε πάνω σε αναμμένα τσιγάρα που πετούσε η μάνα του» – Τι ισχυρίζεται ο πατριός του 3χρονου αγοριού

Αλληλοκατηγορίες του πατριού και της μητέρας του παιδιού - «Για προσπάθεια ρίψης ευθυνών από πάνω τους» κάνουν λόγο οι Αρχές

«Το παιδί πατούσε πάνω σε αναμμένα τσιγάρα που πετούσε η μάνα του» – Τι ισχυρίζεται ο πατριός του 3χρονου αγοριού

Σοκαριστικές είναι οι νέες αποκαλύψεις, για την υπόθεση της κακοποίησης του 3χρονου παιδιού στο Ηράκλειο, την ίδια ώρα που δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου.

Ο 44χρονος, ο οποίος κατηγορείται από κοινού με την 26χρονη μητέρα του για την κακοποίηση του παιδιού, ισχυρίζεται πως η σύντροφός του ήταν αυτή που χτυπούσε συστηματικά το παιδί.

Σύμφωνα μάλιστα με τους ισχυρισμούς του, έχει στο κινητό του βίντεο και φωτογραφίες από τη βίαιη συμπεριφορά της, ενώ την καταγγέλλει για βασανιστήρια, όπως το βάδισμα του παιδιού πάνω σε αναμμένα τσιγάρα.

Πληροφορίες, αναφέρουν ότι ο 44χρονος με το παρατσούκλι «Killer» επιχείρησε να δικαιολογήσει τα σημάδια στο σώμα του μικρού παιδιού, από τις καύτρες τσιγάρων, ισχυριζόμενος ότι η γυναίκα ήταν επιθετική με το παιδί της από τις πρώτες στιγμές που βρέθηκε στην Κρήτη.

«Πολλές φορές τα αποτσίγαρα ήταν πετάμενα στο πάτωμα και το παιδί τα πάταγε και καιγόταν. Δεν το έχω χτυπήσει εγώ το παιδί ποτέ. Έχω μια ανήλικη κόρη και δεν την έχω χτυπήσει στην ζωή μου.

Δεν έλεγα τίποτα γιατί ήθελα να τραβήξω κάποια βίντεο ώστε να φαίνεται ότι το παιδί δεν ήταν χτυπημένο από εμένα αλλά από την μητέρα του.

Της έλεγα να φύγει αλλά δεν έφευγε. Την ημέρα που πήγαμε στο νοσοκομείο εγώ έβλεπα τηλεόραση και το παιδί έπεσε και χτύπησε μόνο του» υποστήριξε σε άλλο σημείο.

Μάλιστα, ο κατηγορούμενος για την άγρια κακοποίηση του παιδιού, που του έχει επιφέρει μη αναστρέψιμες βλάβες, φέρεται να λέει ότι αν προφυλακιστεί θα αυτοκτονήσει.

«Ο εντολέας μου πάσχει από κατάθλιψη και τάσεις πανικού μετά την απώλεια του πατέρα του και λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή. Δεν είναι χρήστης ουσιών.

Αυτή η κατάστασή του δεν του επέτρεψε να κάνει κάτι για να προλάβει ό,τι έγινε και για αυτό το λόγο θα ζητήσουμε τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης.

Είναι συντετριμμένος, είναι σοκαρισμένος και κλαίγοντας μου ζήτησε να μάθει για την κατάσταση του παιδιού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μου είπε, τέλος, πως αν κριθεί προφυλακιστέος θα βάλει τέλος στη ζωή του», αναφέρει ο συνήγορος υπεράσπισής του κ. Νουλέζας, σε σχετικές του δηλώσεις σε ειδησεογραφική ιστοσελίδα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.