ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Τραγωδία στην Πιερία: 44χρονη έχασε την ζωή της όταν καταπλακώθηκε από κλαδί πλατάνου την ώρα που διασκέδαζε σε πλατεία

Από την Αστυνομία συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, αλλά αφέθηκε στη συνέχεια ελεύθερος με προφορική εντολή εισαγγελέα

Τραγωδία στην Πιερία: 44χρονη έχασε την ζωή της όταν καταπλακώθηκε από κλαδί πλατάνου την ώρα που διασκέδαζε σε πλατεία

Από κλαδί πλατάνου, την ώρα που καθόταν ως θαμώνας σε υπαίθριο χώρο καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, στην περιοχή του Λιτοχώρου Πιερίας, καταπλακώθηκε μια 44χρονη με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Το περιστατικό, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., συνέβη, χθες, γύρω στις 10 το βράδυ στο Λιτόχωρο Πιερίας και συγκεκριμένα στον «Λάκκο» του Ενιπέα, όπου μια 44χρονη γυναίκα τραυματίστηκε θανάσιμα όταν καταπλακώθηκε από κλαδί πλατάνου, την ώρα που καθόταν σε υπαίθριο χώρο καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος!

odigos-pierias.gr

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., το τραγικό περιστατικό συνέβη γύρω στις 10 το βράδυ, όταν το τεράστιο κομμάτι του δέντρου, έπεσε πάνω στα τραπέζια ανάμεσα σε δύο μαγαζιά.

Η άτυχη γυναίκα, στην οποία έγιναν προσπάθειες να δοθούν οι πρώτες βοήθειες από τους παρευρισκόμενους, μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της στο Κέντρο Υγείας της περιοχής, με τους γιατρούς να διαπιστώνουν δυστυχώς τον θάνατό της.

Όπως αναφέρουν τοπικά ΜΜΕ, η 44χρονη βρισκόταν στην περιοχή με τον στρατιωτικό σύζυγό της και τα παιδιά τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος συνελήφθη, αλλά αφέθηκε στη συνέχεια ελεύθερος με προφορική εντολή εισαγγελέα. Το Αστυνομικό Τμήμα Δίον Ολύμπου διεξάγει προανάκριση για την υπόθεση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.