ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το πιο αστείο στις «δημοσκοπήσεις» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ερωτώνται και οι νεοδημοκράτες αν «πρέπει να είναι υποψήφιος;»!
prodeals.gr

Τρίκαλα: Κλείνουν νωρίτερα νηπιαγωγεία και δημοτικά λόγω καύσωνα

Θα λειτουργούν μέχρι τις 11:30 το πρωί

Τρίκαλα: Κλείνουν νωρίτερα νηπιαγωγεία και δημοτικά λόγω καύσωνα

Τα δημοτικά σχολεία και τα νηπιαγωγεία στα Τρίκαλα θα κλείνουν νωρίτερα τις ημέρες του καύσωνα για την προστασία μαθητών και προσωπικού.

Μέχρι τις 11:30 το πρωί θα λειτουργούν από την Τρίτη 11 Ιουνίου έως και την Παρασκευή 13 Ιουνίου, όπου θα επικρατήσουν εξαιρετικά υψηλές θερμοκρασίες τα δημοτικά σχολεία και τα νηπιαγωγεία στα Τρίκαλα.

Παράλληλα, τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης (ΚΔΑΠ) «ΣΤΑΘΜΟΣ», «ΦΡΟΥΡΙΟ», «ΟΜΟΝΟΙΑ» θα παραμείνουν επίσης κλειστά κατά τη διάρκεια του καύσωνα. Στο ΚΔΑΠ ΜΕΑ «ΗΦΑΙΣΤΟΣ» η α΄ βάρδια θα λειτουργεί μέχρι τις 12 το μεσημέρι, ενώ δε θα λειτουργήσει η β΄ βάρδια.

Στο μεταξύ, ανοιχτή θα παραμείνει η κλιματιζόμενη αίθουσα του Ε΄ ΚΑΠΗ (οδός Θεοδοσοπούλου, έναντι ΔΕΗ), από την Τρίτη 11 Ιουνίου μέχρι και την Παρασκευή 14 του μηνός κατά τις ώρες 09:00 -21.00.

Δήμος Τεμπών

Κλιματιζόμενες αίθουσες θα λειτουργήσει από τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ και ο Δήμος Τεμπών. Πρόκειται για:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.